paashi
Posunovač
Jó, pořádně vychladnutý a zvětralý kafe, to je vončo.Já si myslím, že pro nějakého vývojáře napsat variantu ladění ORCZSK zabere čas než si vypije kafe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jó, pořádně vychladnutý a zvětralý kafe, to je vončo.Já si myslím, že pro nějakého vývojáře napsat variantu ladění ORCZSK zabere čas než si vypije kafe.
Však píšu, že to může opravovat někdo zde z fóra. Dan už začal a někdo jiný zas může opravovat třeba lokomotivy.Ale vždyť jsem za posl. dva měsíce opravil snad tunu vozů, stačí jen naklonovat do podsložky OpenRailsCZSK.
Pája spíš myslel využít vyladěnou řadu lokomotivu na reálných výkonech. Zápletka nebo nějaké zpestření tam může být snad také. To záleží na fantazii autora aktivity. Upřímně, já osobně nemám moc rád aktivity, kde skáču z jedné lokomotivy na druhou jako motýl z kytky na kytku. Přeci se snažíme dělat simulátor a ne minecraftové odpolední poježdění s vláčky.To je sice hezké, ale o tom tenhle simulátor nikdy nebyl, už základní MSTS měl rozsah i do dávné historie. A pokud pojedu tak 5. aktivitu, která je prakticky totožná, tak to bude akorát nuda. Naštěstí tu je ještě pár aktivitářů a každý z nás vidí tvorbu po svém, tím snad stereotyp odpadá.
Přesně tak. Jen to zprovoznit, vždyť takových vozidel je hafo. A pak to třeba někoho chytne, praští pěstí do stolu, řekne si ho**** a nafotí a vytvoří i lepší kabinu se všemi animacemi.Zbyněk myslí jen úpravu stávajících parametrů v engu/wagu, aby mu to brzdilo a jelo do výkonu jak očekává.
Opravdu se v reálu skákalo. Z Prahy do Hradce se vezl s bobinou rychlík Bohemia do Polska, v Hradci se přešlo na pantograf, něco odjezdilo, pak se přešlo zase na jiný pantograf, atd.kde skáču z jedné lokomotivy na druhou jako motýl z kytky na kytku

Právě jsem se snažil a vůbec nic neexistuje. (vozy OBB)měl bys dbát na co nejlepší osazení
V ukázce bylo nejspíš Bmpz, to není. Ale pokud by ti stačilo něco jiného, tak hned 6 různých ÖBB vozů je u Ricara. 2 jedničky, 2 polo služební a 1. třída a nakonec 2 Bmz. Všechny pěkné.Právě jsem se snažil a vůbec nic neexistuje. (vozy OBB)
No vidíš, ale jak to mám vědět? Tedy když 99.9% času věnuji tvorbě. Já toho opravdu ještě moc nevím. A pak je tady další problém, musel bych autora požádat o zařazení do TBP. Protože mám zásadu, že vše bude fungovat i na pustém ostrově bez připojení na internet nebo kdyby nedej Bože nastal blockaut. I když si sypu popel na hlavu, některá vozidla jsem do TBP dal natvrdo.Ale pokud by ti stačilo něco jiného, tak hned 6 různých ÖBB vozů je u Ricara. 2 jedničky, 2 polo služební a 1. třída a nakonec 2 Bmz. Všechny pěkné.
V tom případě doporučuji kouknout na aktuální weby:No vidíš, ale jak to mám vědět? Tedy když 99.9% času věnuji tvorbě. Já toho opravdu ještě moc nevím.

Totožná v tom, že člověk prostě vezme nějaký vlak, někam ho doveze, a žádné drama navíc? Pokud tohle někoho nudí, pak ho možná nudí ježdění jako takové – v reálu není nuda ani noční jízda zelenou ulicí (a v dobrém simulátoru by taky neměla být).A pokud pojedu tak 5. aktivitu, která je prakticky totožná, tak to bude akorát nuda.
Skáče se pořád, ovšem ještě jsem nezažil, že by kvůli tomu bylo zapotřebí spojovat mašiny (a provádět kvůli tomu nesmyslný posun).Opravdu se v reálu skákalo. Z Prahy do Hradce se vezl s bobinou rychlík Bohemia do Polska, v Hradci se přešlo na pantograf, něco odjezdilo, pak se přešlo zase na jiný pantograf, atd.
Stáhni si Zbyňku tento update pro ShapViewer s podporou DDS. Celé si to nakopíruj a přepiš ve svém ShapeViewer.Díky moc. Modely Skůry a Tovačovského jsou od počátků v TBP, ale díval jsem na OBB od Ricara, vypadají dobře. Tedy podle obrázků. Ale proč jsou textury v dds? Nejdou prohlédnout v prohlížeči. Mají takové textury smysl? A co těch 60000 polygonů? Není to málo Antone Pavloviči?Když běžný pěkný model má kolem 10tisíc. A neumím si představit s takovými vozy mít zaskládanou Prahu. Například 20 x 60tisíc. Ale třeba to máte vyzkoušené a projede to.
Je to o kompromisu. Asi jen vlak hráče a zbytek souprav kolem pravěk z TBP a pak by to mohlo i fungovat.
Zobrazit přílohu 44234