Modely a skiny Damo

DamoCZ

Začátečník
Zdravím! Byl by zájem o nový model řídícího vozu 943 005-3?

Model: Jendaenglishu
Úprava modelu a export do OR: Damo
Textury: VítekCh a Damo
Fotodokumentace: Honza Navara

Model je primárně určen pro klasické Open Rails, nikoliv OR CZ/SK

CD943005.jpg

Sám už mám tyhle modely celkem dlouho částečně upravené a exportované do OR, když bude čas a nálada, tak je možná i dokončím.
Tu starou 843.024 z roku 2016, co je na tom screenu už prosím všichni smažte, je tragická. Dávno je ke stažení nová kvalitnější verze.
Screenshot_1.jpgScreenshot_2.jpgScreenshot_7.jpgScreenshot_8.jpg

Ahoj, super a moc pěkný vůz, jen je opět problém, shazuje editor aktivit, zase tam bude nějaká blbůstka co to posílá k zemi. :) Ač eng vypadá v pořádku, nevidí jej vůbec CB a při pokusu umístit consist do aktivity to okamžitě letí do oken.

Hezký den, CB vůz nevidí, protože autor engu nedodržel shodné názvy. Opravit 3 řádky: Wagon ( CD_943_005 na Wagon ( CD943005 , dále Engine ( CD943008rv na Engine ( CD943005 a Wagon ( CD943008rv na Wagon ( CD943005 .

Tak používej TSRE5, ten, si myslím, že je lepší.
Já ho samozřejmě používám, ale když jej nevidí ani editor MSTS, je to špatně. Prostě padal.
Hezký den, CB vůz nevidí, protože autor engu nedodržel shodné názvy. Opravit 3 řádky: Wagon ( CD_943_005 na Wagon ( CD943005 , dále Engine ( CD943008rv na Engine ( CD943005 a Wagon ( CD943008rv na Wagon ( CD943005 .
Jeee děkuji, tohle je známá chyba a vůbec mne nenapadlo to zkontrolovat.

Tohle MSTS editor opravdu nerozdýchá, takže bych chtěl poprosit autora o opravu, jinak s tím nikdo aktivitu neudělá a nechci aby byly duplicitní eng soubory.

Já ho samozřejmě používám, ale když jej nevidí ani editor MSTS, je to špatně. Prostě padal.
Jeee děkuji, tohle je známá chyba a vůbec mne nenapadlo to zkontrolovat.

Tohle MSTS editor opravdu nerozdýchá, takže bych chtěl poprosit autora o opravu, jinak s tím nikdo aktivitu neudělá a nechci aby byly duplicitní eng soubory.
Hned jak budu u PC chybu opravím ;)

Back
Nahoře