Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To by bylo super, rýsují se tedy 943 v Najbrt 1 i Najbrt 2. Supr!Sám už mám tyhle modely celkem dlouho částečně upravené a exportované do OR, když bude čas a nálada, tak je možná i dokončím.
Já bych tebou nebyl tak nadějný, sedí to u mě v tomto stavu už několik letJá bych to tipoval tradičně opět k Vánocům.

Tak používej TSRE5, ten, si myslím, že je lepší.nevidí jej vůbec CB
Já ho samozřejmě používám, ale když jej nevidí ani editor MSTS, je to špatně. Prostě padal.Tak používej TSRE5, ten, si myslím, že je lepší.
Jeee děkuji, tohle je známá chyba a vůbec mne nenapadlo to zkontrolovat.Hezký den, CB vůz nevidí, protože autor engu nedodržel shodné názvy. Opravit 3 řádky: Wagon ( CD_943_005 na Wagon ( CD943005 , dále Engine ( CD943008rv na Engine ( CD943005 a Wagon ( CD943008rv na Wagon ( CD943005 .
Hned jak budu u PC chybu opravímJeee děkuji, tohle je známá chyba a vůbec mne nenapadlo to zkontrolovat.
Tohle MSTS editor opravdu nerozdýchá, takže bych chtěl poprosit autora o opravu, jinak s tím nikdo aktivitu neudělá a nechci aby byly duplicitní eng soubory.
Dík moc.Hned jak budu u PC chybu opravím