Přechod ze stanoviště

martin novy

Pokladník
Prosím o radu,které soubory je třeba upravit a konkrétně co,aby jsem klavesou 1 mohl přejít na zadní stanoviště.Díky a omlouvám se jestli se tohle řešilo už jinde,nemohu to na foru najít,díky. :eek:

Naposled editoval moderátor:
Ještě prosím o jednu radu,jak při přechodu na druhé stanoviště zvednout zadní zběrač,vždy se mi zvedne přední zběrač,díky

martin novy napsal:
Ještě prosím o jednu radu,jak při přechodu na druhé stanoviště zvednout zadní zběrač,vždy se mi zvedne přední zběrač,díky
Je to tím, že MSTS neumí ovládat každý sběrač zvlášť.

Dá se,prosím,ještě nějak upravit výška zběrače??U 181 jsou moc vysoko,výš než je trolej,neřešilo se to někde na foru?? :eek: :(

martin novy napsal:
Dá se,prosím,ještě nějak upravit výška zběrače??U 181 jsou moc vysoko,výš než je trolej,neřešilo se to někde na foru?? :eek: :(
Je to tím, že 181 je původní ruský model a tam mají trolej výš. U tohoto modelu to může udělat pouze autor

Kebarko napsal:
Výška pantografu sa dá upraviť aj v .s súbore.
Ale ne tady, kde je celej smeták na stoličce! Kdyby to bylo tak jednoduchý už bych to dávno udělal.

Ahojte, kdyz prechazim z jednoho stanoviste do druheho tak se vzdy brzdic da do polohy jako pri startu, kde je v engu parametr aby byl odbrzden???,diky

^George napsal:
Ahojte, kdyz prechazim z jednoho stanoviste do druheho tak se vzdy brzdic da do polohy jako pri startu, kde je v engu parametr aby byl odbrzden???,diky
Tohle není pikovláček, ale simulátor. Pokud v reále strojvedoucí přejde na druhé stanoviště musí udělat, kromě navrčení co? Otevřít brzdič a nafoukat potrubí.

Už sem nato přišel, já viem že to je oproti realite nesmysl ale opravdu je otravné to odbrždovat :D

bob57_cz napsal:
^George napsal:
OK, ja vim ale nebavi me to porad odbrzdovat
Mne a řadu dalších taky ne i z jiných důvodů a proto si nastavujeme polohu neutrální. Jak to udělat, se řešilo už dříve a je to tu někde k nalezení v sekci trainset apod.
A mě už také nebaví se na tohle téma stále dokola dohadovat.

Jak se prosím dají v MSTS otevřít dveře ve,vím,že to je popsané asi v MSTS Bin Doc,ale mě ten soubor nejde otevřít,chce nějaký převodní filtr :( ??Díky za radu

martin novy napsal:
Jak se prosím dají v MSTS otevřít dveře ve,vím,že to je popsané asi v MSTS Bin Doc,ale mě ten soubor nejde otevřít,chce nějaký převodní filtr :( ??Díky za radu
Ctrl+7 (levé), Ctrl+9 (pravé), číslovka na Numerické klávesnici

Back
Nahoře