Přechod ze stanoviště

Mužete mi prossím někdo poradit,jak se udělá zpětný pohled na loko 742?Jedu-li dlouhým představkem dopředu,zastavím a chci jet zpět,tak musím mít krátký představek před sebou 742rv.cvf,ovšem když ho změním na 742rv_rv.cvf,tak se mi po zmáčknutí tlačítka 1 neobjeví zpětný pohled.Když ze souboru 742 udělám 742_rv.cvf,tak zase pojedu dlouhým představkem dopředu,což je blbost,když má být krátký.Otázka zní-jak na to??Díky :study:

Naposled editoval moderátor:
Nastal ještě problem,když pojedu krátkým předst. dpoředu a budu se chtít otočit,tj. dlouhým předst., a napíšu 742_cvf,tak ho nemůžu skopírovat do common.cab,protože 742_cvf už tam mám z předchozího dotazu.Jak na to prosím???

Já nekombinuju,od Zbynka mám nahraný trainset,ale tam to není řešeno,teda asi,přeinstalovával jsem pc a mám nahraný zatím jen Msts orig. a trainset jsem do něj kopíroval,zkrátka ještě nemám nahranou trat B-P. :eek:

Jak se dá nastavit,když jsou 2loko za sebou a přechází se zjedné na druhou,tak ta zadní zůstane zabržděná,u některých se dá použít odbrzdit brzdy na lokomotivě(v nastavení je to -),,u některých to nejde.I když odbrzdím lokomotivu než přejdu,tak po přejití se ta první stejně zabrzdí a nemůžu se rozjet.

martin novy napsal:
Jak se dá nastavit,když jsou 2loko za sebou a přechází se zjedné na druhou,tak ta zadní zůstane zabržděná,u některých se dá použít odbrzdit brzdy na lokomotivě(v nastavení je to -),,u některých to nejde.I když odbrzdím lokomotivu než přejdu,tak po přejití se ta první stejně zabrzdí a nemůžu se rozjet.

Možná by neuškodilo přečíst si tutorial k Binu.

Bin jsem četl,píše se,že při přechodu na jinou loko nezapomenout odbrzdit lokomotivní brzdu,ale jak odbrzdit tu druhou loko,když se po odbrždění a přejití znovu zabrzdí?! :eek:

martin novy napsal:
Bin jsem četl,píše se,že při přechodu na jinou loko nezapomenout odbrzdit lokomotivní brzdu,ale jak odbrzdit tu druhou loko,když se po odbrždění a přejití znovu zabrzdí?! :eek:
A brzdíš ji průběžnou nebo lokomotivní brzdou? Pokud lokomotivní brzdou, tak to pak vysvětluje Tvůj problém....

Ta druhá je zabržděná vlakovou brzdou,lokomotivní má odbržděnou.Jedná se o loko řady 754 a 753,na esech a bobinách to funguje a taky při přechodu je zabržděná vlaková brzda a jde odbrzdit z druhé loko pomocí tlač. odbrzdit brzdy na lokomotivě.

martin novy napsal:
Ta druhá je zabržděná vlakovou brzdou,lokomotivní má odbržděnou.Jedná se o loko řady 754 a 753,na esech a bobinách to funguje a taky při přechodu je zabržděná vlaková brzda a jde odbrzdit z druhé loko pomocí tlač. odbrzdit brzdy na lokomotivě.

Ale tohle je engem 754 a 753, stahni si odladěnou verzi a použij jako vzorovou. Podle toho uprav ostatní engy. Nebo ještě lépe jezdi jen s odladěnou verzí.

martin novy napsal:
ještě prosím,kde si stáhnu odladěnou verzi eng. ?Dík

Jo, to kdybych si tak vzpoměl. Zkus trochu pohledat - matně si vzpomínám aktivity ke 183,180 . Já používám eng od Bob 57 cz. Doufám, že jsem nick napsal dobře.

Nenapsal - je to bob57_cz.
Jinak prohrabej aktivity, k jedné byl přiložený i upravený eng.
Mě se ale nejvíc zamlouvá uprava bob57_cz.

Děkuji za odpověd,je mi jasný ,že v reálu je to jinak,2 roky jsem jezdil jako pom.strojv.,ale mě by zajímalo jak v engu nastavit,aby loko byla při přechodu odbržděná. :study:

martin novy napsal:
Děkuji za odpověd,je mi jasný ,že v reálu je to jinak,2 roky jsem jezdil jako pom.strojv.,ale mě by zajímalo jak v engu nastavit,aby loko byla při přechodu odbržděná. :study:
Doporučuji do engu nevrtat. Jinak v tom bude bordel a zbytečně se budeš divit, proč Ti nějaká aktivita nejde uhrát. Nebo vrtat a pak se zde už na nic neptat.

Pokud chci, aby po přechodu ze stanoviště A na B, aby mašina byla odbrzděná, tak na to je jednoduchá rada. nechte otevřenou vlakovou brzdu, klávesa 1 a po otevření brzdy na druhém stanovišti je ihned odbrzděno.

Jako vžda prosba:stáhnul jsem si ze stránek(myslím italských,ale nejsem si jistý) vagony tzv. Rolla,ovšem když je zapojím za lokomotivu(jakoukoliv),absolutně mi vlak nezastaví,pokud odpojím loko,samotná zastaví,ale s těmito vagony ne.Je možnost někde nastavit,aby tyto vozy lepší brzdily,určitě je to v souboru .wag,ale nevím co?Díky za odpovědi .....

Back
Nahoře