Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ohledně uložto je ještě jedna věc. Několikrát jsem tam našel model řídícího vozu řady 961, který je veřejný. Ten co byl na uložto, tak měl přejmenované soubory. Někdo si to stáhne a pak mu něco nejde, ale paashi dotazy chodí proč to nejede původnímu autorovi a ne tomu patlalovi, který to tam hodil. O to také jde. Pak zjišťuješ v čem je chyba. Bohaté zkušenosti s tím má i třeba @Jacek. Když je to veřejné a zdarma, tak se najdou tací blbci co mají potřebu to cpát jinak a vrtat se v tom.Ve všech případech ale v této komunitě platí, že chceme jezdit a pokud to někoho něco stojí, tak mu na to rádi přispějeme. Zřejmě i proto autoři modelů neměli radost z toho, že se jejich modely objevují na ulozto a jim klesá návštěvnost a příjem z reklamy (který často jen kryje náklady na provoz stránek).
Sorry za offtopic, ale bylo to ve mě jako v koze. Nerad bych to tu dál rozváděl - to radši založme nové vlákno (anebo radši ne).
Tak já nemám staženo nic a nefunguje, dostal jsem se k tomu až teď. Bohužel.Tak Žralda i Bardotka staženy bez problémů. 28.12., cca 7:30.![]()
No TVL, tohle je šaškárna, kam ten svět spěje nechápu. Prosímtě kýmpak?! To by mne fakt zajímalo.Nyní mi bylo pohroženo žalobou za uvádění nepravdivých informací a pomlouvání. A to opravdu nemám zapotřebí rozšiřovat ještě jako vykrádání bůh ví čeho všeho...![]()
Viz mail "salamandra". tedy - jestli je funkční.Tak já nemám staženo nic a nefunguje, dostal jsem se k tomu až teď. Bohužel.![]()
Už mám posláno. Dík.Viz mail "salamandra". tedy - jestli je funkční.![]()