Matěj Menšík
Cestující
Zdravím, již nějakou dobu zkouším nastavit návěstidla v TSRE5, ale vůbec se mi to nedaří. Stále svítí stůj. Nevíte, jak to v TSRE5 udělat? Lze to vůbec v TSRE5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Teď už je to jedno. Jen s hrůzou jsem zjišťoval, co jsem tímto linkováním někde napáchal.už několikrát jsem ti psal že tu kontrolu máš v těch ID vyhybek
* v té dispečerské mapětrack monitoru
Kde Ti to dělá? To máš vlastní trať, nebo nějakou staženou? Pokud stavíš vlastní, musíš mít pro OR upravený (dopsaný) soubor Sigcfg. Pak by Ti to dělat nemělo. Po té úpravě, co vím, pak už blbnul jen námezník s označením konce vlakové cesty. Tak jsem ho nahrazoval statickým objektem. Ale ten označník problémy nedělal.Dobrý den, vyskytl se další problém, pokud použiju "Náv. Oznacník se zrusením omezené rychlosti", tak se to v track monitoru objevuje jako stůj a vlak po projetí zastaví. Nedokázal by mi někdo poradit, v čem je problém? Používám toto: https://trainset.simtrains.eu/pol_vozidla.php#:~:text=Československá návěstidla
Ahoj, zkouším vlastní trať, moc návodů jsem na internetu nenašel, takže vůbec nic o nějakém Sigcfg nevím. Poradil bys mi, jak to upravit?Kde Ti to dělá? To máš vlastní trať, nebo nějakou staženou? Pokud stavíš vlastní, musíš mít pro OR upravený (dopsaný) soubor Sigcfg. Pak by Ti to dělat nemělo. Po té úpravě, co vím, pak už blbnul jen námezník s označením konce vlakové cesty. Tak jsem ho nahrazoval statickým objektem. Ale ten označník problémy nedělal.