Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No mne zmátla ta obloha, jestli je to MSTS, chybí update MSTS a ten byl na DVD BP, ještě snad někde na netu, ale to už netuším. Divím se, že ještě někdo vůbec MSTS hraje. Ale každého volba.Řekl bych, že podle grafiky to je screen z MSTS.
A já myslel, že to dělá neupdatovaný MSTS. Tohle mi právě dělala trať U79.Já jsem si říkal, že to bude moje trať.Je tam použito jiné nastavení světel, aby byly lépe vidět na dálku. Vedlejší efekt je pak tenhle čtverec okolo objektů s alfou (stromy).
Dík, za objasnenie.Je tam použito jiné nastavení světel, ...
Mám spravenú aktivitu Sp 1944 z UL do Chomutova cez Most, po nasadení Vášho pracovnéhu update sa mi nepodarilo aktivitu opraviť. V podstate bolo treba upraviť trasu každého AI, ale niektoré mali v novej verzii prerušenú cestu, zrejme kvôli posúvaniu koľajiska. Tak som hodil naspäť pôvodnú. Tie návestidlá som si všimol až potom, a tak som myslel, že som niekde niečo zabudol vrátiť.Já jsem si říkal, že to bude moje trať....