Zobrazenie návestí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna MrXo
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj.
To je strašně "fajn", vznést tu dotaz, že něco nefunguje a pak už nereagovat. Samotného mne zajímalo, co to může dělat v OR, v MSTS bych věděl.

Řekl bych, že podle grafiky to je screen z MSTS.
No mne zmátla ta obloha, jestli je to MSTS, chybí update MSTS a ten byl na DVD BP, ještě snad někde na netu, ale to už netuším. Divím se, že ještě někdo vůbec MSTS hraje. Ale každého volba.

Sorry, chlapy. Je MSTS, trať cz130 Chomutov - Ústí, ale toto mi robí aj trať Trollhatan (Göteborg - Oslo).

Já jsem si říkal, že to bude moje trať. :) Je tam použito jiné nastavení světel, aby byly lépe vidět na dálku. Vedlejší efekt je pak tenhle čtverec okolo objektů s alfou (stromy).

Já jsem si říkal, že to bude moje trať. :) Je tam použito jiné nastavení světel, aby byly lépe vidět na dálku. Vedlejší efekt je pak tenhle čtverec okolo objektů s alfou (stromy).
A já myslel, že to dělá neupdatovaný MSTS. Tohle mi právě dělala trať U79.

Já jsem si říkal, že to bude moje trať....
Mám spravenú aktivitu Sp 1944 z UL do Chomutova cez Most, po nasadení Vášho pracovnéhu update sa mi nepodarilo aktivitu opraviť. V podstate bolo treba upraviť trasu každého AI, ale niektoré mali v novej verzii prerušenú cestu, zrejme kvôli posúvaniu koľajiska. Tak som hodil naspäť pôvodnú. Tie návestidlá som si všimol až potom, a tak som myslel, že som niekde niečo zabudol vrátiť.

Jak přerušenou cestu? Trasa se neumí rozervat. Buď je bokem celá a smrskne se na výchozí a koncový bod. Pokud jsou mezi těmito body výhybky a vyčkávací body, jsou v trase červené puntíky. Nebo část sedí na kolejích. Ale roztrženou trasu jsem v životě při opravách poškozených aktivit neviděl. To musí být trasy vozů ve stanicích.

Autor trate upravuje polohu napr. výhybiek a pod., v tomto prípade v Ústí hl.n. (smer Praha) zrazu trasa skončí (koľaje) a kúsok ďalej pokračuje. Predtým mi tadiaľ išiel traffic, teraz neviem pokračovať. Dám sem neskôr obrázok, aby bolo zrejmé, o čom som písal. Momentálne robím na staršej verzii.

Jo, to je jiná, stavitel přerušil trať. Tohle neopravíš. Tohle nemá nic s aktivitou, to je roztrhlá kolej. Podobnou situaci jsem měl na Podsudecké Magistrále. Tam je jedna kolej předělané do verze zrušené tratě. Tahle trasa, pokud jde o AI se musí smazat. Pokud by to byla trasa hráče. Smůla.

Back
Nahoře