ValmezR175
Začátečník
Ok, co dál?Nejdřív zvednout sběrač a pak zapnout HV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, co dál?Nejdřív zvednout sběrač a pak zapnout HV.
Ano, viděl jsem manuál pro lokomotivy X6X pro CZ/SK. Myslím si že mi něco chybí, protože jsem manuál několikrát kontroloval a dokonce jsem se zeptal autora přes youtubeOdbrzdit, zvolit směr, zakvedlat šaltpákou a frčet...
Jinak na webu ORCZSK se nachází několik již upravených řad lokomotiv (x6x, x5x, Vectron, 754 atd.) a u nich bývá přiložen PDF soubor s vyobrazením pultu s ovládacími prvky a většinou i se stručným popisem, jak loko oživit. Například je důležité nasadit ji pod správnou napěťovou soustavu / trakci.
Tak si vypni informačný riadok a nebudeš tam mať tieto hlášky typu....módu.
Hlavně že fungují hlášky typu Je Ti horko/zima!!
Hele, já Tygyho chápu, když bojuju s něčím a nedaří se, tak bych nejraději celý comp rozšlapal. Ale pak se to naučím a najednou zjistím, kur... to je pecka, jak cyp.Tak si vypni informačný riadok a nebudeš tam mať tieto hlášky typu....![]()
Tohle mi připadá, jako když někde hoří, "tak si vypni alarm a budeš mít klid"Tak si vypni informačný riadok
Jestli se nahazují jističe nebo zapínají nějaká tlačítka nevím, ale v OR CZSK stačí sjet s výkonem do nuly a popřípadě nahodit opět HV.Tak to nikdo neporadil, kde je tlačítko na odblokování nadproudové ochrany. Tak toberu, že není. To je tedy dosti ostuda, že program používá ochrany, ale nahodit zpět není kde.
Nahodit HV právě nelze. Vypnul jsem vše, i baterky a pokoušel se nahodit a oživit. Smeták nezvedneš, HV nic, no hotovo, Hiroshima hadr. ENGy mám z r. 2007 - 09, vše už bylo na MSTS BIN, budu koumat dál.Jestli se nahazují jističe nebo zapínají nějaká tlačítka nevím, ale v OR CZSK stačí sjet s výkonem do nuly a popřípadě nahodit opět HV.
Je to někde ke stažení? Aspoň od každé loko kus.Nic si z toho nedělej, v dobách, kdy byly Vectrony jen pro OR, jsem v ORCZ tuto lokomotivu jen rozjel a po prvním přibrzdění jsem už neodbrzdil a nic s tím nešlo dělat jiného než zavolat pomocný vlak, aby mne odtáhli. Zkrátka to chce mít lokomotivu naladěnou podle pravidel ORCZSK.
Možná tady ?Je to někde ke stažení? Aspoň od každé loko kus.
Rossi, Rossi. Ty budeš hodně mladý. Chce to trochu nostalgie. Já jsem Ústečák a navíc odchovanec depa( dnes SOKV Ústí n. L.), teda už dlouho je tomu, ale na 460 jsem taky ještě dělával. Jedna z těch spolehlivějších mašin jezdí dodnes. Tebe typuji na pana TYRYSTORA. Ano, Peršingy jsou super, ale nebýt právě Pánů Elektroniků z Ústeckého depa, tak dnes by po těchto mašinách neštěkl ani pes. Taky proto mají tu přezdívku, nikdy se nevědělo, kdy to bouchne.Ale pokud je řeč o 460, tak ta není pro ORCZ laděná a asi to nebude jen o tom změnit pár čísel. Vyzkoušej něco, co je plně kompatibilní s ORCZ. Třeba peršing z balíku x6x. A uvidíš, že jezdit třeba poladěnou 460, ale bez plnohodnotný kabiny by tě nebavilo.