Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Je to dost naivní otázka, jako by tady byly desítky stavitelů tratí. Ale pokud jednotlivec touží po nějaké vedlejší trati, tak jak píše mmouka, tohle přání si každý musí splnit sám. Ale to platí o přání jakékoli trati. Já jsem si také přál a zjistil, že když si to sám nepostavím, tak to nebude.
No, ona to tak zase vedlejší trať není, neboli kdysi nebyla, vozilo se do Tatrovky a do Štramberka, vápencový lom. A ty už na BP máš vlastně Sedlnice, tak do Kopru a Štramberka moc nechybí.
Dane, to můžeš poukazovat, že do Plzně to mám blízko, vlastně proč ne do Mostu? Nebo do České Lípy.... Na přání stavět tratě nelze. Člověk musí mít vlastní motivaci, jinak nemá ten motor, aby dílo dokončil. A když někdo má motivaci, že tu a tu trať chce, tak nemůže být problém si jí postavit. Vždyť dnes jsou takové vynikající nástroje, kdy mávnutím proutku má za hodinu i se svačinou celou trať vygenerovanou, natáhne si fototextury a už jede jako omalovánky. Jen si musí opravit kopce, kudy vedou koleje a silnice, či tečou řeky. Ale to je brnkačka. Já tohle u sebe udělat nemohu, protože jsem podle GPS jinde. A navíc, potřebujeme nové aktivní členy, protože my staří páprdové postupně vymíráme.
Jo, tohle bych se potřeboval naučit, už hodně let jsem měl v plánu ostravskou trať Svinov - Kyjovice 1938. Vždy jsem stroskotal. Budu muset do Hustopečí na školení mužstva.