Trať 325. Studénka-Veřovice

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Filis
  • Datum začátku Datum začátku
Je to dost naivní otázka, jako by tady byly desítky stavitelů tratí. :) Ale pokud jednotlivec touží po nějaké vedlejší trati, tak jak píše mmouka, tohle přání si každý musí splnit sám. Ale to platí o přání jakékoli trati. Já jsem si také přál a zjistil, že když si to sám nepostavím, tak to nebude.

No, ona to tak zase vedlejší trať není, neboli kdysi nebyla, vozilo se do Tatrovky a do Štramberka, vápencový lom. A ty už na BP máš vlastně Sedlnice, tak do Kopru a Štramberka moc nechybí. :-) :-) :-)

Dane, to můžeš poukazovat, že do Plzně to mám blízko, vlastně proč ne do Mostu? Nebo do České Lípy.... :) :) :) Na přání stavět tratě nelze. Člověk musí mít vlastní motivaci, jinak nemá ten motor, aby dílo dokončil. A když někdo má motivaci, že tu a tu trať chce, tak nemůže být problém si jí postavit. Vždyť dnes jsou takové vynikající nástroje, kdy mávnutím proutku má za hodinu i se svačinou celou trať vygenerovanou, natáhne si fototextury a už jede jako omalovánky. Jen si musí opravit kopce, kudy vedou koleje a silnice, či tečou řeky. Ale to je brnkačka. Já tohle u sebe udělat nemohu, protože jsem podle GPS jinde. A navíc, potřebujeme nové aktivní členy, protože my staří páprdové postupně vymíráme.

Jo, tohle bych se potřeboval naučit, už hodně let jsem měl v plánu ostravskou trať Svinov - Kyjovice 1938. Vždy jsem stroskotal. Budu muset do Hustopečí na školení mužstva. :-)

Back
Nahoře