bob57_cz napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Které jsou ty nové prvky ovládání oproti předchozí verzi ?
Nové prvky jsou to, že tato poslední verze je na rozdíl od dvou předchozích stabilní a konečně v ní mohu testovat aktivity.
Ale jelikož jsem v tomto prostředí nováček a v manuálu jsem se uživatelské novinky nedočetl, tak mám dotaz.
1. Překročím rychlost a nic mne neomezuje, žádný zásah rychlobrzdy. (mám jen matné vzpomínky, že Džordž něco vyhrožoval, že pokud nebude zapnutý VZ, tak nebudou aktivovány monitory)
2. Můj notebook v základním nastavení MSTS nereaguje na klávesu zvýšení brzdícího účinku VL. brzdy. Po nové instalaci MSTS tuto musím znovu v nastavení nadefinovat. (něco se tu povídalo, že vlastní nastavení kláves po instalaci této verze Bin není možné, musí se to nějak jinak)
Takže jak to mám nastavit? Jedná se i o to, že podle znaků se tato vedle entru špatně identifikuje.. Poprosil bych Džordže, aby tohle dal také do manuálu. (asi to bude někde v tomto fóru, ale jsem momentálně na rychlosti připojení 2kb/s)
Jen tak mezi námi, jelikož nemám rád živáka, byl bych raději, kdyby monitory fungovaly i bez něj. Jenomže tohle Džordž udělal, aby se ve volné jízdě mohly dělat kontrolní jízdy bez ohledu na stanovenou rychlost. Hold nelze vyhovět všem.