Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to by souhlasilo,většinou se to stane před stanicí,ale je to nárazově.alcapone napsal:Ano, i já se přidávám, původní Bin byl co se týká aktivit stabilnější u dnešního si zase musím dávat pozor při tvorbě, abych toho neměl moc.
Tento případ neznám, mě to jen klasicky načítá a načítá a načítá a jsem u Billa. Pokud stav identifikuji. Rozhlas na hlavním v Praze, nebo načítající traffic a současně přídávám výkon nebo změním pohled.Jacek napsal:I mě to občas spadne. Zajímavé je, že přesně v tom času nazačíná žádný traffic, ale vyjedu třeba z trasy přejetím reverz bodu. A nastane tma.
1.7.0519Zbyněk Šemora napsal:Tento případ neznám, mě to jen klasicky načítá a načítá a načítá a jsem u Billa. ....Jacek napsal:I mě to občas spadne. Zajímavé je, že přesně v tom času nazačíná žádný traffic, ale vyjedu třeba z trasy přejetím reverz bodu. A nastane tma.
Pište, ale ve které verzi bin se Vám tohle děje, ať Džordž se v tom zorientuje.
Přesně tak,nastane tma.Ještě jedna věc,jakmile v aktivitě přijedu do větší stanice,a je tam víc vlaků,přestane mi jít venkovní zvuk.Ticho jako v hrobě.Jacek napsal:I mě to občas spadne. Zajímavé je, že přesně v tom času nazačíná žádný traffic, ale vyjedu třeba z trasy přejetím reverz bodu. A nastane tma.
Ten zvuk mi taky ve větších stanicích někdy nefunguje, třeba v Ostravě hl.n, 4 vlaky ( jeden složený z nízkopolygonových vozů ) a zvuk nefunguje.Šnek napsal:Přesně tak,nastane tma.Ještě jedna věc,jakmile v aktivitě přijedu do větší stanice,a je tam víc vlaků,přestane mi jít venkovní zvuk.Ticho jako v hrobě.Jacek napsal:I mě to občas spadne. Zajímavé je, že přesně v tom času nazačíná žádný traffic, ale vyjedu třeba z trasy přejetím reverz bodu. A nastane tma.
Taky bych se přimluvil za nějaký takový archiv - občas se to šikne každému.Čuřil napsal:Hezke odpoledne, bohuzel to co tu popisoval pan Semora je sice pravda, ale bohuzel na Dzordzovych strankach je ke stazeni pouze ta verze 1.7.051922. Ja mam bohuzel jen tu posledni verzi, neskodilo by, kdyby Dzordz aspon pro Cechoslovaky vytvořil specialni internetovou stranku download history a tam by si kazdy mohl podle chuti vybrat jakoukoliv dosud vydanou verzi binu tedy od verze 1.6.0910 az po tu posledni verzi. Taky se mi zda, ze ta verze s tou high memory byla verze lepsi. Takze bych se primluvil za nejaky ten download history aby si hrac vybral takovou verzi binu, jakou by mu vyhovala.![]()
Přečti si tohle : http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/bugs.htm .Čuřil napsal:Hezky vecer, mam takovy zavazny problem v aktivite. Chci jet s Postovni sporitelnou eng cd_363-086 v aktivite, diky stahovackam stahnu sberac a pak vytahnu sberac ( doufam, ze to pisu spravne ) ale pak uz mi nejde elektrika zacnu zvysovat rychlost a nic se nedeje.
Neexistuje nejaky update engu pro cd_363-086 nebo je to binem? Protoze pri spusteni aktivity je sberac nahore ale u ostatnich elektrik by to melo by tak, ze pri spusteni aktivity by mel byt stahnuty sberac.