Projekt MSTS Bin - Archiv #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Čuřil napsal:
pri prestupu na dieslak bohuzel uz nerozpojim elektrickou lokomotivu a snazim se jak mohu, tak vzdy je ta elektricka masina jak prilepena.
Je to stejné i při pokusu při řízení z opačného stanoviště ( odcouvání/odjetí ) ? Na elektrice před odchodem zkus zabrzdit přídavnou brzdu, stáhnout sběrač a teprve poté přeskočit do traktoru.

Ondra.H napsal:
Šnek napsal:
Jacek napsal:
I mě to občas spadne. Zajímavé je, že přesně v tom času nazačíná žádný traffic, ale vyjedu třeba z trasy přejetím reverz bodu. A nastane tma.
Přesně tak,nastane tma.Ještě jedna věc,jakmile v aktivitě přijedu do větší stanice,a je tam víc vlaků,přestane mi jít venkovní zvuk.Ticho jako v hrobě.
Ten zvuk mi taky ve větších stanicích někdy nefunguje, třeba v Ostravě hl.n, 4 vlaky ( jeden složený z nízkopolygonových vozů ) a zvuk nefunguje.
Navíc se mi stává že ve větších stanicích se objeví hláška a po jejím odkliknutí nastane pád celého MSTS bez jakékoliv chybové hlášky rovnou do wokna.Zatím se mi povedlo vysledovat že pokud hlášky odmáčknu celkem rychle - asi tak do 5 sekund - aktivita pokračuje.Pokud ale nad hláškou chvíli přemýšlím - pád

Nebo já jsem jsem cca s 5 traficama napojil v ČT na soupravu a nejdnou mě del Tommyho66 přenesla hvězdná brána až do Chocěn :lol: :lol:

klimi napsal:
Nebo já jsem jsem cca s 5 traficama napojil v ČT na soupravu a nejdnou mě del Tommyho66 přenesla hvězdná brána až do Chocěn :lol: :lol:
To se mi stalo u trati 321 v Žilině, kdy jsem pomalu najížděl na soupravu, soupravu jsem připojil a najednou jsem se ocitl někde před Žilinou, no a ještě se mi stalo v Přerově, stejná sitouace taky couvám na soupravu a najednou jsem se ocitl někde na konci trati s hláškou že vlak vykolejil, když jsem ale v tom Přerově přešel na druhé stanoviště tak bylo všechno v pohodě.

Protože mám problémy s MSTS, tak jsem ho znovu nainstaloval a teď mi tam nejde nainstalovat MSTS Bin. Píše mi to toto: Cannot load rich edit control.
Co s tím udělat?

LuděkD napsal:
Protože mám problémy s MSTS, tak jsem ho znovu nainstaloval a teď mi tam nejde nainstalovat MSTS Bin. Píše mi to toto: Cannot load rich edit control.
Co s tím udělat?

Path 1.4 jsi instaloval.

LuděkD napsal:
Instaloval jsem až 1.5. Patch 1.4 nemám. Kde ho seženu?

U Džordže na stránkách je na něj odkaz v sekci downald. Njdřív oficiální path 1.4 a pak Bin jakou koli verzi. Je dobré občas číst návody instalace. :wink:

Draco napsal:
LuděkD napsal:
Instaloval jsem až 1.5. Patch 1.4 nemám. Kde ho seženu?

U Džordže na stránkách je na něj odkaz v sekci downald. Njdřív oficiální path 1.4 a pak Bin jakou koli verzi. Je dobré občas číst návody instalace. :wink:
Pokud máš trať BP, tak už od dob CDverzí máš tuto záplatu v každé instalaci trati (trať se přitom instalovat nemusí, dá se zvolit jen update MSTS))
Omlouvám se, že jsem si dovolil vyslovit BP, protože začínám mít pocit, že tohle a TBP bude brzy v tomto fóru zakázané slovo. (v jiné souvislosti než s vlastní tratí)

Tak ten oficiální path 1.4 jsem nainstaloval a Bin teď jde pouze 1.5 nainstalovat. Vyšší verze nejdou. Píše to to samé, co předtím.

LuděkD napsal:
Tak ten oficiální path 1.4 jsem nainstaloval a Bin teď jde pouze 1.5 nainstalovat. Vyšší verze nejdou. Píše to to samé, co předtím.

A na ten 1.4 jsi zkusil frknout poslední stabylní verzi 1.7xxx?

LuděkD napsal:
Jo, dal jsem tam verzi 1.7.
Jak tu vaši diskusi pozoruji, tak problém je asi v tom, že se LuděkD snažil přebíjet verzi 1.7. a novější přes tu 1.5.

Toto nelze - vždy před aktualizací MSTS Bin je přece potřeba odinstalovat MSTS Bin předchozí verze, tím se vrátit na verzi 1.4. a na ní teprve nainstalovat novější verzi.

Dělal jsi to tak, Luďku, nebo jsi se při aktualizacích nevracel na tu 1.4.?

Martens napsal:
Jak tu vaši diskusi pozoruji, tak problém je asi v tom, že se LuděkD snažil přebíjet verzi 1.7. a novější přes tu 1.5.

Toto nelze - vždy před aktualizací MSTS Bin je přece potřeba odinstalovat MSTS Bin předchozí verze, tím se vrátit na verzi 1.4. a na ní teprve nainstalovat novější verzi.

Dělal jsi to tak, Luďku, nebo jsi se při aktualizacích nevracel na tu 1.4.?
Dělal jsem to tak, že jsem to vrátil na tu 1.4.
Ale teď jsem opět MSTS odinstaloval a nainstaluju ho znovu. Uvidím, co to udělá a napíšu.

Už mi to jde. Chtělo to úplně znovu nainstalovat, vyhodit celou složku MSTS a pročistit to.

Naposled editoval moderátor:
LuděkD napsal:
Už mi to jde. Chtělo to úplně znovu nainstalovat, vyhodit celou složku MSTS a pročistit to.
Nebylo zapotřebí vůbec vyhazovat celou složku msts.
Stačí do msts nakopírovat train.exe z oficiálního MS update ( ke stažení i na Džordžově stránce ), dále je nutno z adresáře msts smazat složku MSTSBIN_BACKUP, která se vytvořila při poslední instalaci "binu" ( tuto je nutné odstranit i po "korektní" odinstalaci binu, jinak se nová instalace binu neprovede ).
Tohle jsme tu už ale mnohokráte psali a je to k nalezení i u Džordže v NK !

bob57_cz napsal:
dále je nutno z adresáře msts smazat složku MSTSBIN_BACKUP, která se vytvořila při poslední instalaci "binu" ( tuto je nutné odstranit i po "korektní" odinstalaci binu, jinak se nová instalace binu neprovede ).
Opravdu?!? Při testech verze přehazuji co tři minuty, ale tohle jsem ještě nikdy nemusel....

Bob napsal:
bob57_cz napsal:
dále je nutno z adresáře msts smazat složku MSTSBIN_BACKUP, která se vytvořila při poslední instalaci "binu" ( tuto je nutné odstranit i po "korektní" odinstalaci binu, jinak se nová instalace binu neprovede ).
Opravdu?!? Při testech verze přehazuji co tři minuty, ale tohle jsem ještě nikdy nemusel....
Já přehazuji za 5s ( měním exáče ze zálohy ). Jinak - co jsem napsal si můžete najít i u Džordže v NK, už se to tu probíralo několikkrát.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře