Tom Kanka
Vlakvedoucí
Na jednu 810 max. dva přívěšáky!... takže pokud chcete v Open Rails CZ/SK řídit tzv. "ropovod" tj. soupravu 810 + (libovolný počet Btaxů/BDtaxů) + 810, tak máte možnost.
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na jednu 810 max. dva přívěšáky!... takže pokud chcete v Open Rails CZ/SK řídit tzv. "ropovod" tj. soupravu 810 + (libovolný počet Btaxů/BDtaxů) + 810, tak máte možnost.
...
No já ti nevím, hádat se nebudu, ale pokud nemáš seplo "O", tak by kontrolka vpřed, nebo vzad svítit neměla, to je dle mne kontrola, že jsi zařadil.Ale směr volíš klasicky W a S, vidíš jej při pohledu doprava. O / Shift + O (ale jen tuším, reál fíra nejsem) bude spíš souviset s převodovkou. Když je v N, máš vyřazeno, když v J, tak to normálně řadí a zabírá. Takže by to asi nemělo mít na kontrolky směru vliv.![]()
Tady máš, Dane, důkaz, že se pleteš:No já ti nevím, hádat se nebudu, ale pokud nemáš seplo "O", tak by kontrolka vpřed, nebo vzad svítit neměla, to je dle mne kontrola, že jsi zařadil.
Chceme simulátor reálného provozu? Vítej na dráze, žádná změna!Mě osobně teda mnohem víc trápí fakt, že sklo při pohledu z kabiny je totálně doškrábané a dost to ruší při pohledu.
Tak proč si ty dveře po nástupu nezavřel? Pak by tě vypravil.Další problém.
Připojil jsem Loose Consist 2xBDtax, přistavil 809+2xBDtax k perónu s počtem 80 cestujících, ti nstoupili, ale po odpočtu zůstalo viset zeleně dole "čekám na nástup cestujících" a vlak nebyl vypraven píšťalkou. Dveře otevřené. Load cca 2 min. před vypravením (u perónu stojím 12 minut), takže už byli paxi ve vozech a výprava vlaku normálně proběhla. Nechápu...
To je špatně, takhle to nefunguvalo a nefunguje. Píšťalka, zavřeš a jedeš. Tak to musí být. Dveře fíra zajišťuje po odbavení vlaku.Tak proč si ty dveře po nástupu nezavřel? Pak by tě vypravil.
Kabina je naprosto super i s tím sklem, nic už neměň.Neviem mne to príde práveže v pohode aj cez deň aj v noci. Cez deň má už tým Dupľom nič vo výhľade neruší. Ale chápem "lepšie" je jazdiť akoby tam to okno absolútne nebolo lebo na sklách škrabance alebo šmuhy nie sú.
Zobrazit přílohu 40543
Tak není krabička jako krabička, to určitě.Je fakt, že na stanovišti "krabičky" jsem nikdy nebyl. Pakliže se jedná o normu, tak chápu a jsem velmi potěšen reálností.![]()