CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ale směr volíš klasicky W a S, vidíš jej při pohledu doprava. O / Shift + O (ale jen tuším, reál fíra nejsem) bude spíš souviset s převodovkou. Když je v N, máš vyřazeno, když v J, tak to normálně řadí a zabírá. Takže by to asi nemělo mít na kontrolky směru vliv. ;)
No já ti nevím, hádat se nebudu, ale pokud nemáš seplo "O", tak by kontrolka vpřed, nebo vzad svítit neměla, to je dle mne kontrola, že jsi zařadil.

Mě osobně teda mnohem víc trápí fakt, že sklo při pohledu z kabiny je totálně doškrábané a dost to ruší při pohledu.

Je fakt, že na stanovišti "krabičky" jsem nikdy nebyl. Pakliže se jedná o normu, tak chápu a jsem velmi potěšen reálností. :D

Další problém.
Připojil jsem Loose Consist 2xBDtax, přistavil 809+2xBDtax k perónu s počtem 80 cestujících, ti nstoupili, ale po odpočtu zůstalo viset zeleně dole "čekám na nástup cestujících" a vlak nebyl vypraven píšťalkou. Dveře otevřené. Load cca 2 min. před vypravením (u perónu stojím 12 minut), takže už byli paxi ve vozech a výprava vlaku normálně proběhla. Nechápu...
Tak proč si ty dveře po nástupu nezavřel? Pak by tě vypravil.

sklo při pohledu z kabiny je totálně doškrábané a dost to ruší při pohledu.
Neviem mne to príde práveže v pohode aj cez deň aj v noci. Cez deň má už tým Dupľom nič vo výhľade neruší. Ale chápem "lepšie" je jazdiť akoby tam to okno absolútne nebolo lebo na sklách škrabance alebo šmuhy nie sú. :)
Cabview810.jpg

akože ja sa nebránim kompromisom a rád by som vyhovel všetkým ale niekedy to fakt nejde. Rozmýšlal som urobiť aj druhú variantu kabíny "bez skla" nemám s tým problém ale to si už každý musí v engoch zmeniť sám potom.

V pohodě, nejde vyhovět všem a vždy. Vůbec to neřeš, kabina je produktem tvůrce a měla by se líbit především jemu, já to mám už upravené, stálo mě to asi 10 minut a zas umím něco dalšího, takže já jsem za to rád, díky. :)

Jasné ale hovorím ja som vždy za to aby keď sa pustí niečo von sa to pretestovalo a dali pripomienky. Len mňa začalo nudiť to že je ten obraz tak čistý akoby si tam ani sklo nemal. Ale urobím tu druhú verziu FRONTU a potom bude na každom čo si zvolí.

Je fakt, že na stanovišti "krabičky" jsem nikdy nebyl. Pakliže se jedná o normu, tak chápu a jsem velmi potěšen reálností. :D
Tak není krabička jako krabička, to určitě. :D Ale doby, kdy téměř každý fíra, resp. úzká parta fírů na malé PJ měla svůj turnusovaný šukafonek a denně si ho mazlili, leštili, malovali mu fousy a brejle, na sucho by nikdy nesetřeli, už je také pryč. Za mě, třeba ty čerčanské orchestriony, i přívěsné Bafíky, byly vždycky příklad a čistota. Když v půlce devadesátých, kdy na dráze úklid vozů, mýdlo a papír pomalu byly nadávky a hodně to haprovalo, tak WC čerčanských motorů byly čisté a nic tam nechybělo a totéž zbytek vozu. Na druhou stranu, o kousek dál - 810 z PJ Vršovice, "na Balkáně", v jedněch dobách sloužící dnes a denně na dolním Pacifiku, tj. štreka Čerčany - PHN, výkonu, na který opravdu nebyly projektované, byly strhané hodně a naprosto nezabydlené, jak šly z ruky do ruky. Tam se detaily typu okno ani nevyslovovaly.:rolleyes: Ale to jsem v tomhle vlákně už hodně mimo téma.

Po oprave rozmerov, "napísania" všetkých ENGov pre nové 809/810 (aj presne ktorý motor má aká), úprave svetiel. Nastalo toto, Pavlínka asi mala ťažký deň, tak si na večer trošku vypila. Až ju to takto skonalo. Na tom poslednom screene ju začalo točiť dookola pod traťové lôžko. Nastane to po prudkom zabrzdení s BPečkom... Chudák Pavlínka, ale k veci, je problém niekde na mojej strane ? obrázok_2024-11-19_191822587.jpegobrázok_2024-11-19_191829531.jpegobrázok_2024-11-19_191839729.jpegobrázok_2024-11-19_191848815.jpegobrázok_2024-11-19_191907934.jpeg

Musí, mně jezdí všechno v pohodě, ale nic jsem neupravoval, vše co bude a je v balíku 810, 809. Stále pracujem na dodělcích. Ale možná může být někde chybka.

Ja som sa teraz skúsil rozbehnúť so Solo 810 najskôr na 40km/h a potom na 80km/h a pri uplnej zatiahnutí BPčky sa mi toto vôbec nestalo. Keď tak mi napíš. Zajtra keď vstanem po nočnej to môžeme pozrieť. Poprípade ti pošlem komplet Ricarov balíček 809/810 naladený.

On tyhle veletoče dělá ORCZ rád, když nestíhá PC. Ale to asi tento případ nebude. Ale kluci fakt se zeptám, fakt vám přijde průběžná brzda cajk? Jízda na ruku, 809+2x BDtax přiškráb jsem na 5% a hned do závěru a stojím skoro na fleku, nechci nijak chytračit jestli to tak je, ok. Navíc je páka brzdy strašně citlivá, více ťuknu na klávesu a je tam 40%. Ale jak píšu, můj pocit a už jsem se s ní naučil.

Back
Nahoře