Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je spíš otázka do jiného vlákna, ale pokud se valky mají rozjet v určitém pořadí, mělo by to jít příkazem $wait=vlak na který se má čekat. Návod např. zde. Není v tom ale taková flexibilita - při zpoždění se to může rozsypat.Zdravím, podle čeho prosím TT určuje priority vlaků, při kolizi tras (Výjezd ze stanice dál na jednokolejku, příp. křižování)? Myšleno, který pojede první a který bude vyčkávat? Velmi bych ocenil, kdyby se dala priorita nastavit nějak už v TT samotném, ale nevím jak. Děkuji, O.Zobrazit přílohu 37328
Na jaké verzi? Zjistil jsem, že jsem to několik verzí nazpět popletl, ale už by to mělo být opravené na verzi 536.Čau, je to náhoda a mám na to štěstí, nebo jede zas otočená mašina v AI na přední pantograf?

Proč prostě nehodláte akzeptovat, že tenhle program je na tvorbu aktivit úplně k ničemu. Když chcete tvořit aktivity, proč prostě neuzpusobíte PC sestavu tak, aby vám AE MSTS normálně jel? Vždyť jede jak pod Win10, tak 11. Jen se nemá rád s GK AMD. Na INVIDIA šlape AE MSTS jak hodinky. A navíc, když dělám hokuspokus v aktivitě v určité situaci, tak mám otevřený AE MSTS, udělâm změnu uložím, ani nezavírâm, spustím ORCZ a hned fyzicky vidím, jak se situace chová přímo v ORCZ. Jen v tomto případě spouštím OR v okně, jinak mi AE MSTS spadne. Taksamo osazyji vozy, zkouším AI vlaky. Práce 100x jednoduhší, jak s celým TV....a odkaz na nějaký MSTS-AE nebo zdlouhavé přepínání na verzi MG-OR NENÍ řešení.![]()
Ale editor tras nutně neznamená aktivitu. Trasa se dá jezdit ve volné jízdě a velký/nezastupitelný význam má pro TimeTable mód. A kvůli editaci tras nebudu shánět nesehnatelné - legální instalaci MSTS. Snad mluvím za více lidí.Proč prostě nehodláte akzeptovat, že tenhle program je na tvorbu aktivit úplně k ničemu.
Má pravdu, předsedoAle editor tras nutně neznamená aktivitu. Trasa se dá jezdit ve volné jízdě a velký/nezastupitelný význam má pro TimeTable mód. A kvůli editaci tras nebudu shánět nesehnatelné - legální instalaci MSTS. Snad mluvím za více lidí.
Nehledě na to, že MSTS byl šířen na dvou CD a to je pro někoho problém - většina nových sčotů tuto mechaniku prostě nemá. Takže k MSTS si ještě pořizovat externí CD/DVD ROM. Ne každý po ní touží a ne každý ji upotřebí i jinak.Ale editor tras nutně neznamená aktivitu. Trasa se dá jezdit ve volné jízdě a velký/nezastupitelný význam má pro TimeTable mód. A kvůli editaci tras nebudu shánět nesehnatelné - legální instalaci MSTS. Snad mluvím za více lidí.