CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj. Nejde prosím nějak udělat, aby při odvěšení vozů, nezůstavala viset na vzniklém Loose Consist voze kamera venkovního pohledu a přepla se na soupravu hráče.

Ahoj. Nejde prosím nějak udělat, aby při odvěšení vozů, nezůstavala viset na vzniklém Loose Consist voze kamera venkovního pohledu a přepla se na soupravu hráče.
A jaký pohled? Při externím pohledu "2" se automaticky po odvěšení kamera přesouvá na poslední nejbližší vůz v tvém vlaku.

Kamera klasicky na kobec vlaku, stalo se mi, že jsem byl mašinou ve šturcu, dal jsem venkovní pohled a byl jsem u vozů Lp odstavených na předávací koleji. Pak udělám během aktivity video.

Zdravím.
Zaznamenáno zobrazování veličin mimo určené pole Monitoru trati (Milepost a Limit). Zjištěno na ŽSR 130.
Monitor tratě.jpg
;)

Věřím, že jsem zase o kousek vylepšil sluníčko... ;)
Nádhera, tady jeden ranní, mlhavý, podzimní rozbřesk na cukrovarem Opava Palhanec:
sph_dp001.jpg

Jinak Iciku, od posl. 2 nebo třech aktualizací, fakt nevím přesně, se mi zpomalil AI traffic cca +/- 30 sekund, což může udělat bordel v jiných aktivitách. ale hlavně stíhal už tak jř s odřenýma ušima. :)

Co se týká AI po půlnoci, vytvořil jsem kód, který sám pozná, že je AI půlnoční a podle toho mu přiřadí správný čas.
Už se tedy nemusí zadávat řetězec "pulnoc" do názvu AI. Ale tato možnost tam stále je.

hello good evening
I have a problem that in the cabview of the locos the tacho speedometer does not move and no actual speed ist indicated,
running in "explore in activity mode" advanced adhesion model is enabled
OR v1.8 tacho in "explore route" -> ok, in "explore in activity mode" -> not ok
OR v1.5 tacho in "explore route" -> ok, in "explore in activity mode" -> ok

greetings gscraisd

hello good evening
I have a problem that in the cabview of the locos the tacho speedometer does not move and no actual speed ist indicated,
running in "explore in activity mode" advanced adhesion model is enabled
OR v1.8 tacho in "explore route" -> ok, in "explore in activity mode" -> not ok
OR v1.5 tacho in "explore route" -> ok, in "explore in activity mode" -> ok

greetings gscraisd
Hello, with which type of locomotive you have this problem?

every locomotive
i.e. Vectron, CD 362, Desiro 642, loco pack OR CZ/SK from msts-rw site
Please try to look in the ORCZSK settings, in the General section, to see if you have this setting there. You can only use these locomotives in ORCZSK. They do not work properly in other versions of OR.ORCZSKset.jpg

I changed to the same settings as above
but still the tacho remains at 0 km/h after start with ALT+A
OR v 1.8.625 Route TRAT BP 99.30 Loco ELL 193 276 IDS
Activity " Explore in activity mode"

Nevím jestli to nejde jenom mně, ale zatím jsem to pozoroval jenom u Vectronů. Jde o Mirel. Dělám úkony, které jsou potřeba pro D1 Test, ale čárky neubývají. A tím je aktivita bohužel nehratelná.

Back
Nahoře