Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tahle zpráva se nepoužívá, ona ti vyskočí v místě, jakmile dosáhneš nákladní koleje, aniž by jsi odvěsil. Používá se "dovézdt vlak na pozici", kde označíš nákladní kolej a do zprávy vyťukáš pořadí vozů v jakém se mají odvěsit a když dojedeš na nákladní a odvěsíš, tak až pak zprávy vyskočí, tohle může být už anomálka z MSTS. Kašli na to, tohle se dá ošéfovat aktivací události. Dělám samozřejmě aktivity v AE MSTS.Odpojit vozy na místě

Jo myslím tohle "Dovézt vlak na pozici", blbě jsem to napsal. Funguje to tak, jak jsem přesně napsal. Proto se ti to děje.Tahle zpráva se nepoužívá, ona ti vyskočí v místě, jakmile dosáhneš nákladní koleje, aniž by jsi odvěsil. Používá se "dovézdt vlak na pozici", kde označíš nákladní kolej a do zprávy vyťukáš pořadí vozů v jakém se mají odvěsit a když dojedeš na nákladní a odvěsíš, tak až pak zprávy vyskočí, tohle může být už anomálka z MSTS. Kašli na to, tohle se dá ošéfovat aktivací události. Dělám samozřejmě aktivity v AE MSTS.

Počkej, myslíš na pořadí, jestli vzestupně nebo naopak doufám, to jest, třebaNezáleží na pořadí vozů.
Když odvešuješ vozy, zpravidla vypouštíš vzduch z hlavního potrubí. Je to předpisově akceptovatelná forma dočasného zajištění. Nez se vyčerpá vzduch z pomocných vzduchojemů, tak máš relativně dost času.Což mne vyděsilo, bo je předávací na mírném svahu, divím se, že se vozy nerozjely.
Neee, to je blbě. Tohle byla kontrola správného řazení vlaku.Nezáleží na pořadí vozů. Co na tom Dane nechápeš? Je jedno jestli bude Lp+Lp+Es nebo Lp+Es+Lp nebo jakákoli kombinace.
Jen se musí dodržet počet vozů ve vlaku. Jakmile tam odvěsíš vlak například s Lp+Lp+Es+Eas, událost nebude úspěšná a neustále se bude testovat to, jestli seznam vozů vlaku obsahuje jen ty vozy, co má.
Právě při přepřazích/posunu se zajištění odvětráním hlavního potrubí využívá. Do 30 minut je vše košér.Ale mi ty vozy doveze jiný vlak a stojí tam docela dlouho.

Nesouhlasím.To vznikne anarichie vozů, tam vadilo, jaká strana koleje je označena, která ta zelená čára vyznačující nákladní kolej.
Zobrazit přílohu 37844
Ale pořadí musí zůstat, buď odvrchu dolů, nebo napak, vozy nesmí být při posunu oproti tabulce přeházené:
Zobrazit přílohu 37845
Tohle je záruka, že dodržíš řazení vlaku.
A tobě vozy ujíždí? Jakmile AI odvěsí, vypustí se vzduch z potrubí a vozy jsou zabržděné. Takhle to je v kódu. Pokud se hráč připojí a zase odpojí, pak tam může nastat to, že vozy budou nezabržděné. Ale to už je na hráči.Pájo, to je hezké, ale jsme v aktivitě a na svahu ti vozy mohou ujet, takže proto, nestačíš je přebrat a končíš pattem.