B68
Cestující
Aha, tak já aktualizaci ještě nemám staženou, měl jsem to rozjeté od pátku a dnes jsem to jen dojížděl...Tak ona byla aktualizace, předtím nevím. Teď vidíš, že tam není. Trať 310.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aha, tak já aktualizaci ještě nemám staženou, měl jsem to rozjeté od pátku a dnes jsem to jen dojížděl...Tak ona byla aktualizace, předtím nevím. Teď vidíš, že tam není. Trať 310.
Kdeže, trasa vede skrz, revers je až na vlečce, ale trasa skrz je tam a zpět.a nevidí ji jen proto, že tam ani nedojedeš? ten reverz bod tam něco napovídá
Tak jo, bylo i v rukách, nesmím to hned zadupnout na přímočinku.
Nicméně, tohle dělají vozy Es pro ORCZ, vykopírováno z balíku a použito na ty stejné vozy, akorát ČSD Vte. Vozy se pohybují tam a zpět, souprava zabržděna jen na přímočinnou při posunu:
Dále, když svěsím, místo řinčení háku se ozvě jakési cvaknutí.
Tak a k fičuryně zadání pomalé jízdy, na pohled vše vypadá ok, ale pomalá rychlost není zaznamenaná na traťovém monitoru, jakoby tam vůběc nebyla zadaná a platí stále maximální na trati. Jde o aktivitu samozřejmě.
Zobrazit přílohu 37756Zobrazit přílohu 37757Zobrazit přílohu 37758
Byly podzemí, kvůli typu náspu, na DVK musí být vyplé naklánění vlaků.Třeba na Dvoukolejce se mi stalo, že na některých úsecích se nezobrazovaly rychlostníky vůbec. Do dneška nevím, čím to je.
Jakou to má souvislost?Byly podzemí, kvůli typu náspu, na DVK musí být vyplé naklánění vlaků.