Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli čekáš, že napíšu složité vzorce, tak tě zklamu.Iciku, jakým způsobem jsou generovány pohyby lokomotiv na vypružení? Protože tyhle věci jsou moje profese, zaujalo mě, jak věrohodné už to je.![]()
Z původního OR to má jen koef síly odpružení a koef síly utlumení. Jinak to s tím nemá absolutně nic společného.Aha, to zní dobře. Čili to je převzaté z orig. ORTS a mělo by to být dohledatelné v manuálu? Diky
To by mohlo být. Zeptám se Jindřicha

Včera jsem jel jednu Danovu aktivitu s 810 a jedním přípojným vozem. V jednu chvíli jsem vezl asi 190 paxů. To museli stát asi i v uličkách. Jenže problém byl pak v tom, že někteří nestihli na svých zastávkách vystoupit a vezli se až na konečnou.
Tohle vůbec neřeším. Pro mne je směrodatná píšťalka, jako pro kždého fíru. Je to znamení, že byl výstup a nástup ukončen a i v tabulce je vždy u paxů 0. Pokud je nějaký pax línej vstát dříve ze sedadla a posunout se ke dveřím před zastavením vlaku a nestihne to vystoupit, jeho boj.Včera jsem jel jednu Danovu aktivitu s 810 a jedním přípojným vozem. V jednu chvíli jsem vezl asi 190 paxů. To museli stát asi i v uličkách. Jenže problém byl pak v tom, že někteří nestihli na svých zastávkách vystoupit a vezli se až na konečnou.![]()