Hoši, aktivity se chovají totálně nekorektně. Jestli bude ORCZ dělaný a testovaný jen na
volnou jízdu, tak sbohem a šáteček. Všechny aktivity co opravuji pro verzi 1.8, se chovají nekorektně, ať to byli paxové, ale čert je vem, opravilo se a i kdžt to má to ještě mouchy ok, není to tak do očí bijící, ale to co jsem říkal od začátku se
start/stopem AI, dělá to v aktivitách neskutečný bordel. V životě jsem v provozu u dráhy neviděl, aby vlak, který stojí i 20 minut ve stanici vypínal motor, pokud stojí u perónu a jen čeká na odjezd. Tohle, kdyby jste udělali v zimě u dieselu, tak by jste mohli taky odjet tak akorát do pr... a ne do cílové stanice, taky by jste nemuseli nahodit. Prosadili jste si start stop, kvůli volné jízdě, Já neříkám, že by to nebylo fajn, ale mělo se to nechat na nějaký kód při tvorbě aktivit a ne to naiplantovat tak, že to pak v aktivitě vypadá jak na křižovatce, kdy zastaví auto na červenou a vypne mu motor.

Koukněte, jak se chová nekorektně přestup do lokomotivy AI 742, se terou mám dělat další posun. Vypsáno, motor běží, ale volnoběh je v hajzlu. Když "Kocoura" chcípnu, tak už jej ani nenastartuji. A podotýkám, jde o Kocoury z balíku pro ORCZ.