CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Samozřejmě, že poloha rychlý plus není aretována, a pokud strojvedoucî páku pustí, vráti se do předcházející polohy. Je to stejný princip jak na X6X. Už jenom z logiky bezpečnostni to je prostě blbost aby ti rychlý plus držel. Myslím si, že Macis akorát špatně podal dotaz. Výše zminěného fíru znám, a vím, že tohle by ze své hlavy nevypustil. Mimochodem, na 150.2/1 mám něco odkrouceno já osobně + pro ujíštění jsem se ještě zeptal 2 lidí co na 150.2/1/350 jezdí pravidelně. Verdikt zní, že tak jak to máte v OR je to i v reálu.
Pokud by se našel někdo, kdo mi stále nevěří, zítra večer vám sem nahraju důkaz
Tak v tom případě se omlouvám, možná jsme si nerozuměli, ale pořád mám zafixované, že tomu tak nebylo. Omlouvám se všem za menší zmatek @zbynda.

V pořádku. Vysvětlili jsme si to. Každopadně jedna věc na 150.2/1 není jako v reálu. Můžete badat která.
Samovolné vypínání ventilátorů, toto je jen u řady 350 kdy se TM dochlazují a ve výběhu se vypínají v automatickém režimu ventilátory. U 15x se ventilátory nevypínají v automatice, foukají do té doby dokud je růčo fíra nevypne

Samovolné vypínání ventilátorů, toto je jen u řady 350 kdy se TM dochlazují a ve výběhu se vypínají v automatickém režimu ventilátory. U 15x se ventilátory nevypínají v automatice, foukají do té doby dokud je růčo fíra nevypne
Správně. Ovšem ještě jedna věc, která souvisí s řízením.

Správně. Ovšem ještě jedna věc, která souvisí s řízením.
Napadá mě, ted mi při zadání EDB kontrolérem do polohy B, naznačilo se mi na ukazateli stupňů -0, to je v pořádku, ale po zadání jízdy už tam -0 zůstane a neukazuje stupně

EDIT: Má chyba už vše OK

No tak já vam to řeknu. Pokud dejme tomu jedeme na 150/1 na seriopararelu, a dáme chvilkově kontrolér z polohy J do polohy 0 a zpět, tak řidicí systém nám sám zkrokuje na stupeň 27/0 nebo 27/H. Bohužel se icikovi toto nepodařilo implementovat do OR, takže je tam kompromis a funguje to jak na řadě 350, kde po přestavení z polohy J do polohy 0 a zpět nedojde k samovolnemu sjetí na stupně 27/0, 27/H, ale je potřeba nechat kontrolér v 0, dokud loko nesjede pod 33 stupeň a pak přestavit kontrolér do polohy J. Pokud by jsme nechali kontroler stále v poloze 0, lokomotiva by sjela na sérii a byla by dodržená podmínka, že proudy jsou menší než 350A, tak dojde k rozepnutí trakčního schématu.

Pokud dejme tomu jedeme na 150/1 na seriopararelu, a dáme chvilkově kontrolér z polohy J do polohy 0 a zpět, tak řidicí systém nám sám zkrokuje na stupeň 27/0 nebo 27/H
Na konec jsem to tam dostal. Jen jsem nedostal zpětnou odezvu, jestli je to ok.

Já ty stejnosměrky nikdy moc nechápal, proč na mě 151tka při zadání výkonu začně ječet? :D

Jinak kluci, boží počin, konečně na Ex1 a R1 dostanu to co tam patří. :)

Já ty stejnosměrky nikdy moc nechápal, proč na mě 151tka při zadání výkonu začně ječet? :D

Jinak kluci, boží počin, konečně na Ex1 a R1 dostanu to co tam patří. :)
Možná máš utaženou ručku. Nevím jestli na to je nějaká klávesová zkratka, každopádně přes F9 jí povolíš.

Tu poruchu vyhodím. Bude tam len zvuk poruchy pri utiahnutej brzde. Najlepšie keby niekto napíše kedy ešte znie signalizácia poruchy v rámci našich OR možnosti.

... Ale dohrát dvou hodinovou aktivitu se všemi stahovačkami, vykolejením, skutečnými cestujícími, plnohodnotným AI a přijet na čas bude asi složitější věc.
Co to má společného s tím, jestli tu mašinu bude někdo umět ovládat?

Mě momentálně víc trápí fakt, že když překopíruju obsah Engu (samozřejmě, že veškeré odkazy na soubory té dané mašiny upravím) do mašin, které nebyly v balíčku, tak se zvětší v editoru a ztratí veškeré vlastnosti (hmotnost, Vmax atp.). Čím to je prosím způsobeno?

Mě momentálně víc trápí fakt, že když překopíruju obsah Engu (samozřejmě, že veškeré odkazy na soubory té dané mašiny upravím) do mašin, které nebyly v balíčku, tak se zvětší v editoru a ztratí veškeré vlastnosti (hmotnost, Vmax atp.). Čím to je prosím způsobeno?
Ak máš skopirovany eng s include zo zložky OpenRailsCZSK tak je to tým že si si ten eng dal do kmeňovej zložky a tým pádom musíš ubrať jednu cestu v odkazoch pre include ladenie.
Takže cesta k ladeniu bude ../common.eng/
Teraz je tam ../../common.eng
A takto upraviť všetko okrem Sound a Cabview.
Alebo si to daj do podzlozky OpenRailsCZSK a v kmeňovej zložke si nechaj originál Eng.

Ahoj, včera se mi úkol ukončil normálně, dnes pád s touhle hláškou:
padbruntal_zakonceni.jpg

Úkol ukončuje událpost, zastavit na konci trasy.

Back
Nahoře