dvacka
Průvodčí
Deteriovi na slezinách jsem se taky smáli, že chce funkční stahovačky a vidíte to, přeci jen jsme se dočkali a v OR funkční jsouTo už jsou ptákoviny, jako by jste chtěli ve vozech splachovací záchody.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Deteriovi na slezinách jsem se taky smáli, že chce funkční stahovačky a vidíte to, přeci jen jsme se dočkali a v OR funkční jsouTo už jsou ptákoviny, jako by jste chtěli ve vozech splachovací záchody.
Jenže stahovačky projíždíš a mají vliv na jízdu vlaku. Jaký vliv má na jízdu zpoždění výhybek? Když jedeš, máš za klackem postaveno a jako fíra nic neovlivňuješ.Deteriovi na slezinách jsem se taky smáli, že chce funkční stahovačky a vidíte to, přeci jen jsme se dočkali a v OR funkční jsou![]()
Např. křižování na jednokolejce - v reálu se ti nerozsvítí barva hned, když vjíždějící protijedoucí vlak opustí výhybku. Chvíli trvá než opustí izolovaný úsek, je zadán povel k stavění cesty pro tebe, výhybka se přestaví, zařízení vyhodnotí že je cesta správně postavená a zabezpečená, a teprve potom se rozsvítí barva. (Např. na JOPce se mi na odjezdovém návěstidle barva pro druhý vlak rozsvítí až když první vlak zastaví u perónu).... Jaký vliv má na jízdu zpoždění výhybek? Když jedeš, máš za klackem postaveno a jako fíra nic neovlivňuješ.
No právě. Když si koupím jízdenku, tak je to anonymní, žádné seznamy cestujících se jako v letadle na dráze nevedou. Asi jsem to nepochopil. Jenomže to by chtělo dát na perony i davy cestujících, což je tam, kde je to nutnost nemožné. Praha, Dresden, Ostrava, atp. To by zastavilo hru. Matesa jsem tenkrát požádal i o sloučení velkého davu cestujících do jednoho modelu, ale s těmi figurkami to prý nejde.než informace z přepravního průzkumu, že vystoupila Otýlie Vranská, Marta Gottwaldová, a nastoupil Gaston Košilka, který váží 87kg.
Bohužel jenom na střídavé časti TV. Na stejnosměrné jsou většinou podmíněné a když nesvítí stáhni sběrač, tak by místo mělo jít projet se zdviženým sběračem. Ale bohužel. Tady by měla být návaznost na návěstidlo pro EP. nyní je jako animovaný objekt, který náhodně stahovačku rozsvítí a je hloupost z tohoto vycházet. Kluci šikovní by mohli aplikovat náhodný rozdíl napětí mezi děleními, který by stahovačku na tuto událost rozsvítil. Třeba i těžký rozjezd před stahovačkou by na její rozsvícení fungoval. A až teprve potom další akce, pokud sběrač nestáhnu. Tedy současně, když mi stahovačka nesvítí, tak samozřejmě nestáhnu a hned hláška, že je něco špatně.že chce funkční stahovačky a vidíte to, přeci jen jsme se dočkali a v OR funkční jsou
Tohle se mi líbí, je to takové spestření, to jméno, zbytek je důležitý:No právě. Když si koupím jízdenku, tak je to anonymní, žádné seznamy cestujících se jako v letadle na dráze nevedou.
To by jsi se divil, jak já důchodec svižně nastupuji.důchodec ti do vozu leze dýl
Ano, výjimka potvrzuje pravidlo. Jsem rád, že se cítíš stále fit. Jen tak dál.To by jsi se divil, jak já důchodec svižně nastupuji.Sice jsem vlakem dlouho nejel, ale na kole jezdím stále svižně.
Tedy když mne zrovna nebolí noha.
![]()
Shift +F4Zdravím všechny.
Poraďte a nenadávejte. S OR si hraju teprve týden, možnosti jsou jiné než v MSTS před mnoha lety. Donutil mě synek k návratu Ts v PC. Ale teď řeším aktuální problém s dnešním updatem OR 1.8. Přestaly se mi v trackmonitoru (F4) zobrazovat návěsti, směry výhybek a omezené rychlosti.
Kdo s tím má podobný problém. Do instalace update to bylo v pohodě.
Díky za pomoc.
Do dalšího bodu "Pgup", do konce trasy "Shift+Pgup".Druhá věc k mému trápení je, že v activity editoru (umím prdlajs) po založení nové trasy a pokusu přepínání výhybek pro zadání trasy až ke konci, který já chci, se bohužel trasa zastaví na některé z výhybek, kde v podstatě neopustí nádraží a nelze to nijak ovlivnit do daného cíle. Přepnutím trasy myslím "použít jiný výjezd" či začátek alternativní trasy. Umí to jen nabídnout konec trasy, případně rozříznutí trasy. Ukončení nebo otočný bod nepočítám. Stejně při reverzu dojede max. k další výhybce, viz obr.
Díky, Něco mi to pomohlo, jen i pro přesun k dalšímu bodu jsem to musel fláknout se shiftem.Do dalšího bodu "Pgup", do konce trasy "Shift+Pgup".