A mám další 2 chyby k nahlášení. Ta první sice nenarušuje chod Open Rails a ani jízdní schopnost vlaků, ale když se projeví, tak to vypadá dost divně. Kvůli druhé chybě jsem musel dočasně odstavit Katr Brejlovce, protože jezdit s nimi s tou chybou je úplně stejné, jako hrát ruskou ruletu.
První chyba se vztahuje na chování teploty oleje u Brejlovce 754. Kdykoliv jedu s vlakem s dvojsilovým pohonem po neelektrifikované trati, a řídím Brejlovce 754, tak se někdy stane, že ručička ukazatele teploty oleje spadne dolů, a když se na teplotu oleje podívám, přes F5 menu, tak je u teploty oleje napsáno "NaN°C"
Níže je screenshot s chybou, když jsem tohle při jedné z jízd, kdy jsem simuloval fiktivní Sp, zaregistroval.
Poznámka: Těch údajů u loko 0 - 0 si nevšímejte. Jedná se o Eso 363, které jelo před pořízením screenshotu po trati s AC systémem a teď je nečinné a jen se veze.
Zobrazit přílohu 34926
Druhá chyba se týká brždění Katr Brejlovce. Kdykoliv při simulaci jízdy vlaku s dvojsilovým pohonem přejíždím zezadu z konce vlaku dopředu před elektriku, tak se mi vždycky stane to, že když při přejíždění dopředu potřebuju kvůli něčemu fofrem zastavit a hodím tam záchrannou, tak Katr Brejlovec po vyprázdnění brzdového potrubí vůbec nebrzdí a podle F5 menu zůstává pomocná jímka Katr Brejlovce na 5 barech. Někdy se mi taky stane (nevím ale, jak tento jev zreplikovat, děje se to náhodně), že Katr Brejlovci vypadne EDB a podle F5 menu je EDB navolená na stupeň "-1," takže Katr Brejlovec jde zabrzdit jen přímočinnou brzdou (pokud jede sám, třeba s ním přejíždím zezadu dopředu), nebo pomocí připojených vagónů (pokud je přivěšený k vlaku). Navíc, když Katr Brejlovci vypadne EDB a Katr Brejlovec jede po přejetí dopředu a přivěšení vlaku v režimu ARR nebo AVV, tak ve chvíli, kdy chce Katr Brejlovec automaticky zpomalit, tak vůbec nezpomaluje.
Jo a tahle chyba se projevuje jenom poté, co Katr Brejlovce odvěsím od vlaku s úmyslem přejet dopředu před elektriku.
Pro Icika: Nejsem si upřímně jistý co tyto výše uvedené chyby způsobuje. Jak jsem již řekl, první chyba nijak jízdu vlaku nenarušuje, ale budu upřímný, ručička ukazatele teploty oleje spadlá dole a nad ní funkční ukazatel teploty chladiva, no to fakt bije do očí. Kvůli druhé chybě jsem musel odstavit Katr Brejlovce, protože takhle s nimi jezdit je fakt dost riskantní. Snad se ti tyto chyby povede opravit.