CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
No, díval jsem se do TSRE5 a vše fungovalo správně, děje se to pouze při načítání traťe v CZSK
Ta chyba se v editoru trati neprojeví, pokud není čistě náhodou zapsaná ve výpisu chyb v editoru.
Každopádně se jednalo o angličan A1tPnt6BBlSlip.s a k tomu vyrovnávačky s předponou End.
V editoru trati v TSRE5 klikni na ten angličan. Tak zjistíš název. Objeví se v levé horní části nabídk,y

V editoru zjisti, jak se jmenuje ten angličan. Název modelu. Např. A1tPnt....
Přes tlačítko Select klikneš na daný model koleje, vlevo nahoře u kolonky Name se objevi název. Ten potřebuju vědět. Viz obrázek.

No, díval jsem se do TSRE5 a vše fungovalo správně, děje se to pouze při načítání traťe v CZSK
Nainstaloval jsem si "NewRoads Version v4.0" a soubory z GLOBAL převedl do GLOBAL tratě. V editoru TSRE jsem vložil model silnice "BAB2L1W0497r10d.s" a načetl hru. Sice tam nemám textury, ale jak vidíš, model se zobrazí.
1.jpg

Může to mít něco společného s CZSK, jako v tom že mi chybí nějaké soubory. Stáhl jsem si samotný Program, Potrebné textury do trate, Spoločný archív a pár modely vlaků určené pro CZSK. Nainstaloval jsem vše, co bylo potřeba, jako jsou texturey, fonty a stíny.

Může to mít něco společného s CZSK, jako v tom že mi chybí nějaké soubory. Stáhl jsem si samotný Program, Potrebné textury do trate, Spoločný archív a pár modely vlaků určené pro CZSK. Nainstaloval jsem vše, co bylo potřeba, jako jsou texturey, fonty a stíny.
Modely v trati nemají nic společného s OR CZ/SK. V potřebných souborech jsou jen textury kolejí. Musíš dát k dispozici přesný název modelu, který dělá problém. Očividně v "NewRoads Version v4.0" nejsou. Tam se zobrazují všechny modely.

Neznám přesné soubory které způsobují problém. Je mi líto, vím pouze to že soubory S a SD od Newroads V4.0 silnice nejsou vidit při spuštění CZSK. Ale vím, že než jsem si stáhl 1.8, (myslím, že 1.7) to nebyl problém a silnice se chovaly normálně.

To není to stejné. 2-ku blokuje 31, která je na posledním dílu své cesty. Něco je špatně s cestou pro 31. Má na stůj a nemůže dokončit jízdu.

Back
Nahoře