Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale vždyť projet se zvednutým smetákem jde. Jen ty co jsem v trase jmenoval nešly.Jak to tedy je? Dokáže Jindřich udělat to, že když podmíněná stahovačka nesvítí, že jí všude můžu projet se zvednutým smetákem?
Asi je špatně souřadnice napěťového bodu.Ale za tou Libní to práskne už na upozornění, že stahovačka přijde.
Tak on to Jindra určitě dotáhne, je to třeba psát a dávat i obrázky, jen je to prostě k pos..ní, když to to takhle blbne.Tohle je věčnej problém jak u 321 tak u BP. Třeba na BP v Brně mi to prásklo na dvou kilometrech hned dvakrát tam kde pochopitelně nemá (jak tam ty koleje vedou po novu nevím). Jindrovi jsem psal i ohledně stahovačky ve Vlkově u Tišnova ve směru na Brno, odpovědi se mi nedostalo.
Tu Libeň potvrzuji. Dělá to tam pořád. Pak ještě na několika dalších místech. Ale přesně stylem abych tu nepřerejpával, už jsem to skousl a v Libni si raději ve směru na Hlavák stáhnu už na zhlaví. Ono se to nějak dá.Mně se pidařilo projet s odřenýma ušima. Tohle je každopádně třeba dotáhnout. Že to práskne na zhaslé, ja problém. Ale řešitelný, zato že to práská mimo stahovačky, je katastrofa.
No jo, tohle my osobkáři nedovedeme posoudit, vy cargonauti to holt v tomhle máte těžší.Právě, źe zkus jet do nákladního 40 z opačné strany a do Libně pojedeš tak 15 až 20 km/h a pokud přibrzdíš moc tak jsi... Zůstaneš stát na výhybkách. To je to ježdění z A do B po hlavních kolejích a pak najednou zjistíš, že co se jeví jako banalita, je problém. Ty stahovačky by měly sedět s místey v trati. Jinak to postrádá logiku, stejně, jako postrádalo logiku, když nefungovaly vůbec.