Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano tam sice je trvalá stahovačka, ale de facto hned za zhlavím, já ji mám přímo za koncem peronu kde nemá co dělat, když jedeš směr Tišnov po správném směru. K tomu zpoždění samozřejmě přispělo to, že jsem jel s plecháčem, který není laděný pro ORCZ a tak když to práskne, čekáš 30 sekund abys mohl zvednout smeták a to zpoždění jsem prostě nestáhl byť jsem se snažil sebevíc nebo s tím prostě neumím jezdit, já radši těžký váhyMajkCajk: A není náhodou ve Vlkově trvalá vypínačka? Na vypínačkách máš raději také stahovat, protože nové typy mašin už tuším od Esa a po Mirelizaci se to jistě týká i 350, se shodí celé i když už stačíš podle předpisů na vypínačce vypnout toto: Trakci, vlakové topení, ventilátory, kompresory (a ne že neběží, fyzicky je musíš těmi vypínači odstavit, abys předpis splnil). Podpěťová ochrana řídicích systémů/nabíječe stejně zareaguje. Na Esu lze po tomto kompletním kolečku stisknout tlačítko rušení ochran, aby se nevybavily.
Takže je prostě lepší přejít do výběhu a stáhnout sběrač. Klik - .........ampérmetry 0 - klik - ...sběrač dolů.
A která stahovačka ti vyrobila sekyru 20 minut a proč? Takového fíru by v reálu buďto první skopli z mašiny cestující, nebo po šichtě strojmistr.![]()
Vystřelí HV-kvituji stažení sběrače-nahodím HV-zvednu-šup do výkonu. Vše za jízdy. Střídavá: vystřelí HV-kvituji stažení-zvednu sběrač/čuchá napětí-nahodím ten samý HV-šup do výkonu. Ztráta max. 15 km/h.
O ničem nevím, to je spíš otázka scriptu návěstidel.Ahoj, zasahovalo se nějak v poslední (možná předposlední) aktualizaci do návěstidel? Mebo to je tratí? Ve Vyšehradě na odjezdovým stůj a vlak jede po své koleji na přivolávačku už z hlaváku.
Mně a už jsem to opravil.Zdravím, dělalo se v poslední době něco s vectrony? Tvořím do OR aktivitu, ve čtvrtek jsem jel testovací jízdu a bylo vše ok a dnes když jedu další test a mám zapnutý AFB a stojím ve stanici, tak se mi vectron sám zabrzdí ( v pořádku), ale je stále slyšet, jak kdyby se vyprazdňoval a plnil nějaký ventil. Je to docela nepříjemné na poslech.
Když vypnu AFB a zabrzdím ručně průběžnou, tak je se zvuky vše v pořádku. Dělá to ještě někomu?
A venkovní teplota?Ale v aktivitě je prosinec 2017 a vypadá to děsně, ale nevím, zda už není vyřešeno v aktualizaci.![]()