Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
U mňa to je dost velký zásah do HW.Včera som daný úsek v aktivite prešiel s 20FPS a dnes i pri nízkom nastavení ledva 7 FPS,Do toho sa mi pri spustení OR spúšta i microsoft windows search index v správci úloh do abnormálnych hodnot,čo pred tým nerobilo,tak ja už fakt neviem.Skúšal som to i na volnej jazde a to isté....Jinak jsem si hrál se stínama a nově se v menu nastavuje kvalita stínů. Úroveň "ULTRA" je pro grafiky s 12GB paměti a lepší.
Prosím zkuste to. Stíny by měly být kvalitativně lepší i na nízké nastavení než je v původním OR. Dejte vědět, jestli to nemá velký dopad na výkon HW.
No,to mi nejak uniklo,ďakujem za tip,len ja som mal ,,stíny,,zapnuté a šlapalo to,teraz mám zapnuté a nešlape a Icik sa pýtal na zásah do HV,tak som písal,ostatní mne podobní sa asi boja napísať,tak sa tu strapňujem aj za nich.Mne by stačilo,keby v tom nízkom nastavení boli pôvodné hodnoty z predošlej verzie a bol by som štastný,ale asi mám smolu a okolo mňa sa svet točiť nebude.Vždyť stíny vypnout jdou - v nastavení, v záložce grafika a tam vlevo nahoře.![]()
To není zas tak špatná grafika. Spíš budeš mít problém jinde. Ta volba "Nízké" je fakt malinká stínová mapa.Mám Grafiku NVidia Geforce 1660 TI 6GB a doteraz zvládala na slušné FSP i trat 321...
Paradoxne mám pri nízkom nastavení viacej FPS ako pred update takže super.Jak to šlape ostatním?
Díky za vysvetlenie.mám 10 rokov staré pc,dlho som to oddaloval,držal v kondícii,mal som vybalancovaný pomer medzi grafikou a výkonom,veľmi mi pomohol DODO s youtubenávodom pre nastavenie Nvidie a potom príde nejaký ,,drzý,, vývojár a celé mi to rozm...dalTo není zas tak špatná grafika. Spíš budeš mít problém jinde. Ta volba "Nízké" je fakt malinká stínová mapa.
Jak to šlape ostatním?
Ano, to by odpovídalo. Grafiky s 6GB nebo 8GB by měly zvládnout nastavení "Vysoké" bez nějakého většího dopadu na FPS.GK Radeon RX 6600. Po poslední aktualizaci na mém PC při zatržení "ultra" namísto dopručeného nastavení FPS 30 Praha Masarykovo FPS 15-21, jízda mi přijde trošku trhaně. Hodnoty FPS stejné při volné jízdě i v aktivitě. Při nastavení "vysoká" FPS na zamknutých FPS 30 a jízda plynulá.
Nemáte spolu s Mustangem nastavený vyšší antialiasing? Opravdu máte stejné nastavení jako dříve?U mňa pri nastavení na Nizke, pokles FPS z 24 na 11
Mal som 16,znížil som na 8 a vypol stíny všech objektů ponechal dynamické,síce mi stupli FPS na prijatelnú uroveň ale klesla grafika a sa mi začali na kolejich zobrazovat čierne pruhy- stíny asi z klasického OR,,ktoré sa s približovaním vlaku vytrácali ,testoval som to v noci.Čo by si nám poradil?Napadá ma ešte tá možnosť,že v tej aktivite,ktorá je robená v TRSE5 sú statické consisty ako objekty v aktivite,nemože to byť tým?Nemáte spolu s Mustangem nastavený vyšší antialiasing? Opravdu máte stejné nastavení jako dříve?