Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V jakém rozlišení hraješ? Na 1660Ti musíš i ve 2k jet v pohodě na "Střední" nastavení.
Mám Ful HD 1920x1080 a skúsim ešte v systéme dať pri využívaní graf.karty prioritu OR CZSK a potom napíšem.čo a ako.V update je nově volba "Nejnižší". Má opravdu malinkou stínovou mapu. Tak to prosím zkuste komu to dělá problém.
PS: Doporučuji hrát na fullscreen. V okně se to může nepříjemně kousat (netuším proč).

Pokud nemáte jiný důvod, proč vypínat "Instance modelu", tak to mějte rozhodně zapnuté. Odlehčí grafice a budete mít vyšší FPS.Mal som 16,znížil som na 8 a vypol stíny všech objektů ponechal dynamické,síce mi stupli FPS na prijatelnú uroveň ale klesla grafika a sa mi začali na kolejich zobrazovat čierne pruhy- stíny asi z klasického OR,,ktoré sa s približovaním vlaku vytrácali ,testoval som to v noci.Čo by si nám poradil?Napadá ma ešte tá možnosť,že v tej aktivite,ktorá je robená v TRSE5 sú statické consisty ako objekty v aktivite,nemože to byť tým?Zobrazit přílohu 36989
No myslím,že prednastavenie grafiky pre OR a instance modelu pomohla.To instance modelu som mal zapnuté,len ako som sa pokúšal nájsť príčinu,tak som to vypol.Ďakujem za pomoc a čas....Pokud nemáte jiný důvod, proč vypínat "Instance modelu", tak to mějte rozhodně zapnuté. Odlehčí grafice a budete mít vyšší FPS.

Aktivity otevírám a upravuju pouze v AE MSTS a s GK Radeon ve Windows 10 žádný problém. Teda pokud nemyslím sekání pokud si v projektu BP, anebo 321 zatrhnu zobrazení návěstidel, to se potom posun map při zobrazení všech návěstidel v takových megaprojektech seká, ale to si myslím, že je docela normální.Radeon, jen pro poježděníčko, editory pro tvorbu, tedy ty z MSTS hlavně Activity Editor v...Jen pro informaci.
Tak to buď rád, jsi jeden z mála vyvolených, já když jsem to pod Radeonem rozjel a náhodou otevřel, rozsypávaly se mi zobrazení zaškrtnutí stanic, nemo koncových bodů tras, nešlo vůbec zavírat okna po umístění Loose consistů atd. Co se znám s lidmi, co tvoří, hodně podobné problémy. Po přechodu na IVIDIA, vše běhá bez potíží.Aktivity otevírám a upravuju pouze v AE MSTS a s GK Radeon ve Windows 10 žádný problém. Teda pokud nemyslím sekání pokud si v projektu BP, anebo 321 zatrhnu zobrazení návěstidel, to se potom posun map při zobrazení všech návěstidel v takových megaprojektech seká, ale to si myslím, že je docela

Technologie zpracování obrazu, sloužící k vyhlazování hran 3D grafikyChlapi, možná budu za vola, ale co vlastně dělá tohle zatržítko, vyhlazování textur a tak, nebo se mýlím?
Dík za vysvětlení, no, půjdu do nové GK, co jsi mi doporučil v SZ.Vyzkoušej a uvidíš, jestli to tvá grafická karta zvládne.
Na starším počítači tohle ale moc nepomůže. Vyzkoušeno. Je to i pomalejší základní deskou. tedy zbytečná investice do nákupu dalších 8GB ram.Chce to v dnešní době už minimálně 16 a já mám 8.
Dane, k tej karte budeš potrebovať i zdroj najmenej 700W máš v pc taký?Tak zatím mám pod Win 10 tuhle:
Zobrazit přílohu 36994
A na doporučení budu objednávat tuhle a modlit se, že mi MSTS Activity Editor pojede, má ji někdo, kdo pracuje s editorem aktivit MSTS?
INVIDIA Ale je to celkem darda.![]()