Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud to BIOS nabízí, tak to lze zapnout přímo v něm.Jestli je to notebook, tak je možné že klávesy F1 až 12 fungují jen přes Fn. Tedy stisknout Fn F9 anebo si připojit externí klávesnici.
Uz som na to prisiel, z nejakeho zvlastneho dovodu mi to zapne cez F9 v kombinacii s Alt, kazdopadne dík za radu....Jestli je to notebook, tak je možné že klávesy F1 až 12 fungují jen přes Fn. Tedy stisknout Fn F9 anebo si připojit externí klávesnici.
Máš zapnutý spínač pultu ctrl+k a hlavní vypínač O?Dobrý den, mám problém s kabinami v OR verze 1.8 se kterým si nevím rady. Když přejdu na druhé stanoviště, tak některé prvky jsou nefunkční (např. u CD 242 nefunkční brzdič BS2 a kontrolér, nefunkční sběrače apod.. U 754 u některé lokomotivy nefunkční směrový přepínač (vpřed/vzad), nebo nefunkční kontrolér apod. Může mi někdo prosím poradit kde je zakopaný pes? Jsem z toho již zoufalý. Ze stanoviště na kterém se mi aktivita nastartuje vše jde bez problémů, ale jakmile přejdu na druhé stanoviště, tak problémy jak popisuji. Děkuji za případnou radu, pomoc. Honza
Dobrá rada nad zlato.Máš zapnutý spínač pultu ctrl+k a hlavní vypínač O?
Díky moc za pomoc. Už to jde. Ještě mám prosbu. Dají se někde ty klávesové zkratky stáhnout (co a jak ovládat). Jsem bývalý fíra, starší škola na OR po dlouhé době zase začínám. Tak jsem za každou radu a pomoc rád.Dobrá rada nad zlato.
Pult se zamyká: Ctrl+Alt+K, další věc, musí se před přechodem stáhnout smetáky (pokud jedu s elektrikou). Pak shodit ochranu klávesou: "O", řadič do polohy neutrál, průběžnou brzdu do záveru, lokomotivní (přímočinnou) povolit úplně, pak přejít a odemknout pult, a nachystat mašinu k jízdě.
Dobrá rada nad zlato.
Pult se zamyká: Ctrl+Alt+K, další věc, musí se před přechodem stáhnout smetáky (pokud jedu s elektrikou). Pak shodit ochranu klávesou: "O", řadič do polohy neutrál, průběžnou brzdu do záveru, lokomotivní (přímočinnou) povolit úplně, pak přejít a odemknout pult, a nachystat mašinu k jízdě.
Není třeba nic stahovat. Stačí kouknout ve hře do nápovědy pod klávesou F1, tam jsou všechny kl. zkratky řádně vypsány.Dají se někde ty klávesové zkratky stáhnout (co a jak ovládat).
Mě to dělá na 130, ale jen někdy a nenašel jsem v tom nějakou pravidelnost.Ahoj, po aktualizaci se mi stále dokola spouští zvuk doběhu kompresoru. Zkoušeno na Vectronech a Dvojičkách 131.
Setkal se s tím ještě někdo?
Ano, vlítla tam chybka. Už by to mělo být ok.Ahoj, po aktualizaci se mi stále dokola spouští zvuk doběhu kompresoru. Zkoušeno na Vectronech a Dvojičkách 131.
Setkal se s tím ještě někdo?
Hotovo v update.Zdravím,
nedávno se zde řešilo vylepšení nabídky pod F9, tak bych měl jednu prosbu na vývojáře.
Když se při jízdě v OR, v aktivitě, zobrazí hláška, je nutné ji zavřít myší. U MSTS to bylo tak, že se tato textová hláška mohla zavřít tlačítkem Esc. Bylo by možné OR naprogramovat tak, aby se okna s textovou hláškou zavírala klávesou i myší? Děkuji![]()