CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
K té EDB na 671. "Empiricky" podloženě musím říct, že je DOBRÁ, až skvělá. Prakticky není potřeba používat 95% vzduchu, pokud se s tím jede normálním stylem jako s vlakem a ne stylem hup-cuk-vidle.
Matěj B. zřejmě nikdy neměl možnost skákat na pořádném panťáku řady 451, tam při zadávání EDB hlídat rychlost a při náhlém přeškrábnutí vzduchem a jejím odpadu doufat, že to vyjde alespoň prvními dveřmi na konec perónu. :D

Za mě paráda. Několikrát jsem zapomněl, že nesedím na Ešusu a sháněl jsem se po AVV, ale slovenské jednotky AVV nemají. Vrhnu se s ním na osobáky kolem Prahy. Holt to bude "zápůjčka od ZSSK". Jezdí se s ním dobře. Jen našinec z krajů 471 a 3000V nesmí zapomínat, že za sebou veze i trafo a je třeba tomu odpovídající obsluha čuplidel a hejblat na pultě. Jak jsem úplně zapomněl, že to není Ešus, divil jsem se, že nejdřív čuchá trolej a pak teprve nahazuje. To si ještě spletu několikrát:D Také děkuji moc za novinku!

Ahoj, nevím, od které aktualizace, dlouho jsem nehrál, mi padá aktivita s touto zprávou:
padaktivity.jpg

Předtí jsem ji jel několikrát.

Ahoj, u aktivity, kterou jsem jel včera večer a vše bylo OK, mi to dneska dělá taky. Tudíž to musela být dnešní aktualizace, protože při zapnutí OR jsem dnes dal aktualizovat. Dělá mi to pořád ve stejném místě, kde mám potkávat AI soupravu. Ve volné jízdě jsem daným místem normálně projel...

Ano, mně se ORCZ taky jakoby malinko škubně, a jde k zemi a má traffic naopak zmizet, Budu muset hodit starou verzi, bohužel mám až moc starou. :-(, Nemá někdo aktualizaci zpět?

Já "až moc starou" už smazal a dneska před aktualizací jsem si ještě ke všemu neudělal zálohu (na kterou většinou nezapomínám a když zjistím, že nová aktualizace je OK, tak ji hned mažu :( ), takže já mám momentálně pouze aktuální a budu čekat na opravu, jinak se nehnu...

Nemusíte tady rozjíždět bazáry se staršími verzemi.
No, my počátáme s tím, že na tom nesedíš dnes a denně, tak chcem udělat krok zpět. :) A nevěřil bys, jak začne být člověk nervózní, když celý den dělá na aktivitě a večer jede výseč a najednou pád. První myšlenka je, kde to člověk po..al... :):):)

Moc dík za rychlou opravu.

Ahoj Iciku, ješzě jedna drobmost mě celkem štve. :) Pokud je sourava otočená, že je mašina vzadu a mašina samotní je otočena, že vidím na štreku (to je ale asi jedno), souprava je AirE, tak jsou ruční brzdy zatáhlé u prvních třech vozů a lokomotiva je odbržděna, co by asi nemělo být. Jinak vše OK, jen ty ruční brzdy. Mašina by měla být ručkou zajištěná vždy. Jestli se mýlím, tak se omlouvám.
rb.jpgrb2.jpg

Pokud je sourava otočená, že je mašina vzadu a mašina samotní je otočena, že vidím na štreku (to je ale asi jedno), souprava je AirE, tak jsou ruční brzdy zatáhlé u prvních třech vozů a lokomotiva je odbržděna, co by asi nemělo být. Jinak vše OK, jen ty ruční brzdy. Mašina by měla být ručkou zajištěná vždy.
Nejspíš máš Dane pravdu. V update je oprava.

Ahoj, proč přestal AI vlak otvírat dveře? Normálně je vždy měl otevřené:
vrata.jpg

Druhý RJ "Bobule" je taky má zavřené.

A 810 u perónu jakbysmet:
vrata2.jpg

Jinak stejbý problém, jako byl tady zmíněný, hoši, aktualizace z webu ORCZ mi hlásí virus Trojan. Run Activity exe. Po smazání celého ORCZ a instalace z webu OK.

Ale dveře AI vlaků jsou zavřené, kontrola a v nastavení zadáno otvírání dveří AI. Minulá i tahle poslední aktualizace.

Takže situac se má takto:
Nějakým způsoběm se v aktualizaci asi zkrátila tolerance délky peónu., nebo nevím, co se stalo AI vlak u nástupiště zastaví, ale má na stůj a vrata neotevře, otevře je, až dostane volno na návěstidla. Předtím to fungovalo normálně u obou jednotek RegioJetu, která po zastavení otevřela dveře ihned, aktivita projeta hodněkrát. Další věc, za to ale ruku dom ohně nedám ta 810 začala otvírat vraza na 2 straně. nevím, zda není otočený consist.

Zde je obrázek, RegioJet AI otevřel, jakmile měl odjet, taksamo ten Bobule:
vrata3.jpg

Tak ta 810 otvírala blbě vždy, ale proč přestaly otvírat ty RJ nevím a další věc, odvěsím mašinu ms a odjedu od ní, na ni najede AI a ač zastaví, sune ji po přivěšení až k reversu a až pak se s ní rozjede zpět a to ten revers není zas až tak daleko. Ale na tohle ješě kouknu.

Back
Nahoře