Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A teď po update?Hlásím opět nefunkční sběrače, zkoušeno na 122.051 od Pikkuho. Pod F5 rovněž chybí info o jejich stavu (nahoře, zvedání...).
Ano Mirel funguje normálně.Mirel by mal fungovať na 2.St. Ale displej sa nechová korektne to je pravda. Áno je to písané aj v readme že sa o tomto probléme vie len nevieme kedy sa ho podarí odstrániť.
Tohle mě taky upřímně štve, ale náš ladič zatím trvá na tom, že je to takto ok. Nerozumím tomu a ani nechci studovat chování ARR na 754, proto do toho nebudu zasahovat.Dovolím si do toho vstoupit a trochu se připomenout s laděním 754, už jsem tady před časem řešil ten pomalý nárůst výkonu v ARR - lokomotiva do 30 km/h jede na prakticky minimální výkon, což znamená, že rozjezdy do stoupání ze zastavení na ARR nejsou možné, skoro není šance dostat se nad 30 km/h.
Šlo by prosím tu hodnotu upravit, aby lokomotiva normálně zrychlovala hned z rozjezdu, tedy pozvolné "natažení vlaku" cca do 3 km/h a potom normální nárůst požadovaného výkonu? Udělat z té hodnoty 30, hodnotu 3?
Přiznám se, trochu jsem si s tím v includech hrál, ale žádný řádek ani v parametrech 754, ani v ARR pro 754, který by mohl mít dle nadpisu a hodnot něco společného s tímto omezováním výkonu, nic neudělal a rozházel jsem tím jiné věci, např. VZ (v pořádku vráceno nazpět). Jenom něco, aby se tak dlouhou dobu neomezoval ten výkon, dyť se s tím dá jet jen po rovině. Reálné Brejle v ARR lehce natáhnou vlak a mažou do výkonu, mám to potvrzené i od kamaráda, který na nich jezdí.
Díky.

Toto je totální bombááááááá, moooc moc všem děkujeme. Jde se jezdiiiiitNa webe je nová Aktualizácia Vectronov. Na Vectron boli pridané animované DC zberače a teda si bude vedieť dvíhať správny zberač pod 3kV alebo 25kV. Animáciu pripravil @TransportSlovakia za čo mu patrí dík.
Tak isto veľké dík Icikovi, ktorý pripravil kód. teraz už chápete tie problémy so zberačmi
Na webe boli aktualizované komplet všetky Vectrony. Ale aby som to niektorým uľahčil urobil som archív všetkých vectronov na mojom webe a teda najbližších 5 dní ( 9.3.2024 - 14.3.2024 ) tam bude zavesený. Stiahnuť si ho môžete TU : Archív Vectronov z webu
Zobrazit přílohu 37453
Na toto som čakal odkedy som začal hrať OR...veľká vďaka všetkým čo sa na tom podieľali.Na webe je nová Aktualizácia Vectronov. Na Vectron boli pridané animované DC zberače a teda si bude vedieť dvíhať správny zberač pod 3kV alebo 25kV. Animáciu pripravil @TransportSlovakia za čo mu patrí dík.
Tak isto veľké dík Icikovi, ktorý pripravil kód. teraz už chápete tie problémy so zberačmi
Na webe boli aktualizované komplet všetky Vectrony. Ale aby som to niektorým uľahčil urobil som archív všetkých vectronov na mojom webe a teda najbližších 5 dní ( 9.3.2024 - 14.3.2024 ) tam bude zavesený. Stiahnuť si ho môžete TU : Archív Vectronov z webu
Zobrazit přílohu 37453
Tak to mu říkám improvement! Konečně se mi na Vectronovi zvedají správné smetáky, když jedu na DC systém. Taky byla přidána funkce, kdy Vectron sám shodí smetáky a 3x řekne "porucha", pokud zjistí, že je napojený na jiný systém, než který má navolený, např. má navolený AC systém, ale v troleji je DC napětí. Taky jsem si všiml, že má Vectron lepší zvuky, např. kompresor už není tak nepříjemně hlasitý, jako předtím. Jinak se jeho jízdní vlastnosti nezměnili (aspoň z mýho pohledu), ale i tak Vectron jezdí nádherně.Na webe je nová Aktualizácia Vectronov. Na Vectron boli pridané animované DC zberače a teda si bude vedieť dvíhať správny zberač pod 3kV alebo 25kV. Animáciu pripravil @TransportSlovakia za čo mu patrí dík.

JJ, chybu měli drátenící, když překopávali napájecí systémy u lokomotiv.Nemohu se rozjet s Ex 544 Hutník.
A pak nemají vznikat hodinová zpoždění už z výchozí stanice, tak už vím, když na něj čekávm na hlavním, co se děje, žádné válukové činnosti a čekání na přípoj z jiného státu...JJ, chybu měli drátenící, když překopávali napájecí systémy u lokomotiv.![]()
Povedlo se.Tohle mě taky upřímně štve, ale náš ladič zatím trvá na tom, že je to takto ok. Nerozumím tomu a ani nechci studovat chování ARR na 754, proto do toho nebudu zasahovat.
Sice se ozývám trochu pozdějc (neměl jsem moc času se věnovat Open Rails), ale můžu potvrdit, že chyba je opravená a Open Rails nespadne, když jsem v dieselu a odvěsím ho od vlaku, ke kterému je přivěšená elektrika. Mockrát dík!Díky za nahlášení chyby. Chybu jsem odstranil v update.![]()