CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Prosím vás,má niekto rovnaký problém?Trať 321problém s texturami podložia koĺají myslím od aktualizácie zo stínovými mapami,je to slovenská časť mapy,v tejto trati mám nakopírované textury zo spoločného archívu,pred touto aktualizáciou bolo v poriadku.Problém sa vyskytuje na vedľajších koľajach v staniciach.Nevie niekto pomoct?podlozie2.jpgpodložie.jpg

No toto pochybujem že bude problém OR. Jazdím na Trati 321 stále a nikde som problém nemal. Ale…to že to mne nerobí neznamená že s tým nemajú problém aj iný ale ako vidíš zatiaľ nikto nepísal pritom ta aktualizácia s tieňmi je už dlhšie vonku.

Nene, v části aktivity z Čadce, až Žilina jsem takový problém nezaznamenal. To vypadá na absenci nějaké textury, nebo ji PC grafika nějak deformuje. S tímhle jsem se nedetkal.

Jakou máš grafárnu Mustangu? Takhle se v některých hrách chovají některé AMD grafárny, zvláště modely AMD Ryzen.

Prepáčte ,že som sa neozval,bol som až do večera v práci.Zistil som,že tie textury chýbajú v aktivite,vo volnej jazde a v TRSEroute editori je v poriadku.A problém mám v aktivite s touto texturou obrázky z Ružomberkupodlozie2.jpgruzomberok.jpgpodloží.jpg

To může v tom případě nestíhat comp a texturu nevykreslí, ale zatím se mi tohle fakt nestalo. Je to i po save a load?

To může v tom případě nestíhat comp a texturu nevykreslí, ale zatím se mi tohle fakt nestalo. Je to i po save a load?
Asi máš Dane pravdu.po načtení save to bolo v cajku.Ale príde mi zvláštna ta textura.Mne to pripada,ako keby boli 3-4 na sebe,zvláštne.No nič,skúsim znížiť stíny na nízké,mal som na stredné nastavené pre inú,menšiu mapu a uvidím.podl.jpg

Prepáčte ,že som sa neozval,bol som až do večera v práci. Zistil som,že tie textury chýbajú v aktivite,vo volnej jazde a v TRSEroute editori je v poriadku.A problém mám v aktivite s touto texturou obrázky z Ružomberku.
Zajímavá teorie Dane.
Mustangu, zkus sem napsat specifikace svýho PC. Třeba nám to helfne. Můžeš se inspirovat mým podpisem, jestli nevíš, co do specifikace PC napsat.

Ahoj. Iciku, tohle bude zahlcená paměť náročnodtí na PC. Tohle jen tak člověk nepozná, musel by jet celou aktivitu vcelku. Mně tohle dělal ORMG, když třeba začal při nestíhání compu házet vozy po obloze.

Ahoj Dane, nevím. Spíš mi připadá, že je nějaký bordel v Globalu tratě. Ale může být na vině malá paměť grafické karty. Jenže to většinou padne do Windows na výjimku.

Mimochodem, včera jsem vydal update, kde se pokouším přimět AI brzdit pomocí EDB a k tomu patřičné zvuky. Není to úplně dokonalé, protože AI je debil a nedokáže tak hezky jako vy brzdit do zastávky.

Všimli jste si toho někdo?

Ano, 151 brzdila s EDB. Jiná věc jukni prosím na VZtko, teď mě dost neukazuje, chvilku ano a pak vypadne. Po uložení znovu chvilku a znova nic.

Kluci, ale Mustang píše, že po Load tam bylo vše OK a ve volné jízfě taky, proto jsem se na to ptal. Někde na fóru, já už ho nemám, jsem kdysi dával obrázek, když jsem vjížděl do Brna od Břeclavi v jedné z aktivit, myslím, že to byl Kiss Express, tak jsem měl, jako by mi po oknech stékal asfalt. Byl to OR, nebo ORMG, to už taky nevím. Je to hrozně dávno.

Jinak update zkoušet opět nemohu, až po projetí Hutníka, který pak odesílám Alcaponemu k vydání. A musím to stihnout do pozítří. :-)

Čus, já bych se chtěl taky zeptat na jednu věc a týká se to návěstního opakovače, docela jsem si toho všiml v části aktivity, kde jedu pro porouchaný vlak v úseku Vršovice - Smíchov - Dobřichovice a upět.
Jedu na ruku a opakovač mám zaplý 2x "´", už z Ostravy, vše funguje, od Vršovice je nekódovaný úsek a opakovač i v ORCZ zhasne. Je tomu tak po celou dobu ař do Dobřichovice a zpět až na hlavní v Praze, kde opět automaticky naskočí. Po dobu , kdy nesvítí samozřejmě musím mačkat živák, tohle je vše OK. Ale jakmile uložím, nahraji, tak opakovač svítí i na trati, kde byl potmě. Jo, nevím, jestli to má vliv, ale ve Vršovicích přecházím na 2 stanoviště.
Zde jsem dnes nahrál, na trati směr Dobřichovice od Smíchova a opakovač svítí, pokud jedu z hlavního v celku, je potmě:
opakovač.jpg

Zde jsem dnes nahrál, na trati směr Dobřichovice od Smíchova a opakovač svítí, pokud jedu z hlavního v celku, je potmě:
A když přejdeš opět na druhou stranu? Změní se stav? Pravdou je, že tohle je parketa Jindřicha a já se tam nechci hrabat.

Back
Nahoře