Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Asi máš Dane pravdu.po načtení save to bolo v cajku.Ale príde mi zvláštna ta textura.Mne to pripada,ako keby boli 3-4 na sebe,zvláštne.No nič,skúsim znížiť stíny na nízké,mal som na stredné nastavené pre inú,menšiu mapu a uvidím.To může v tom případě nestíhat comp a texturu nevykreslí, ale zatím se mi tohle fakt nestalo. Je to i po save a load?

Prepáčte ,že som sa neozval,bol som až do večera v práci. Zistil som,že tie textury chýbajú v aktivite,vo volnej jazde a v TRSEroute editori je v poriadku.A problém mám v aktivite s touto texturou obrázky z Ružomberku.
Zajímavá teorie Dane.To může v tom případě nestíhat comp a texturu nevykreslí, ale zatím se mi tohle fakt nestalo. Je to i po save a load?
Pokud vypneš stíny, je to v pořádku?Asi máš Dane pravdu.po načtení save to bolo v cajku.Ale príde mi zvláštna ta textura.Mne to pripada,ako keby boli 3-4 na sebe,zvláštne.No nič,skúsim znížiť stíny na nízké,mal som na stredné nastavené pre inú,menšiu mapu a uvidím.Zobrazit přílohu 37519
Já bych to viděl spíš na bordel v texturách, které ale v Globalu nemají co dělat!... Spíš mi připadá, že je nějaký bordel v Globalu tratě. ...
Na které lokomotivě a která trať?Jiná věc jukni prosím na VZtko, teď mě dost neukazuje, chvilku ano a pak vypadne. Po uložení znovu chvilku a znova nic.

A když přejdeš opět na druhou stranu? Změní se stav? Pravdou je, že tohle je parketa Jindřicha a já se tam nechci hrabat.Zde jsem dnes nahrál, na trati směr Dobřichovice od Smíchova a opakovač svítí, pokud jedu z hlavního v celku, je potmě: