Tom Kanka
Vlakvedoucí
Bohužel MSTS to neuměl otočit i s podvozkem, proto to Pikku vyřešil takhle.... Takovej fake hadr alá točna toč mi toč. ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bohužel MSTS to neuměl otočit i s podvozkem, proto to Pikku vyřešil takhle.... Takovej fake hadr alá točna toč mi toč. ...
Stejný systém otáčení využíval i sněhový pluh KSP 07, na kterém jsem si zajezdil ještě v roce 1984 v Hanušovicích.Iciku, nezlob se na mě ale ty motoráky se otáčet uměly vlastní silou bez točny. Měly svoji. Teť si mne trochu nasral. Nikdo tady nemodeluje 80% tvorby je lepení fotek na modely od autorů, které jsi momentálné dehonestoval. Přesně, jak píše Tom. Nešlo to kdysi udělat jinak. Ale neshazuj něco, čemu ty třeba nefandíš. Ten motorák opravdu dojel do cílové stanice, uměl se otočit o 180 stupňů a pokračovat zpět. Tyhle výlevy fakt povzbudí.![]()
A představ si že já o tomto voze četl v Železničáři, nekdy mezi rokem 1985 - 87 a zapoměl jsem úplně na to a chtěl jsem taky točnu, až mi bylo řečeno, jak to je a vzpoměl jsem si, na to až teď, že jsem to před mnoha amnoha lety věděl. Jinak ale se s tím jet dá, má to po onratu nižší výkon, ale na tu lokálku to stačí. Ono hodně mate ta rychlá animace obratu a to, že se neotáčí fakt celý i s podvozky, ale věř, že bych do balíku aktivit určitě nedal něco, co by bylo takhle nereálné. Jen čekám, až se mi ozve Josef, psal jsem mu ohledně světel a kouře z výfuku, který se neobrátí a kouří pod motorem, což vypadá, jak kdybych ten motor přehřál.ak to jsem netušil. Model od Pikka jsem rozhodně nechtěl dehonestovat. Pikka si rozhodně vážím. Jen mi to přišlo jako nějaká ochcávka.

Ony existovaly dvě řady takovýchto autobusů. Jenže zatímco škodovácký M120.1 zařízení na otáčení měl, M120.0 z ČKD ne a otáčel se na točnách v Bakově, Kopidlně, příp. v cukrovaru Dolní Bousov. I když mohl jezdit stejně rychle oběma směry, neboť změna směru se řešila stopnutím motoru, přetočením vačkové hřídele a následně nastartováním motoru v opačném směru.... chtěl jsem taky točnu, až mi bylo řečeno, jak to je ...
Zkusil jsem podobnou situaci a cestující všichni najednou v úvraťové stanici vystoupili a začali nastupovat noví. Je pravda, že bod obratu mám od zastávky trochu dál.I ten bez točny máme, jen zatím v MSTS. Nic k ORCZ. Autobus jedd a na lokálku dostačující, spíß, proč mi odmítla v lomu vystoupit ta paxí sebranka. To mi je k podivu.
Zapomněl si na tlačítko závěru. Je to nutnost. Na protějším stanovišti prostě musí být nějakým způsobem závěr.Pokud přejdu a uložím, nahraju, tak jede tak jak má.
Edit: Tak je línější i takAle ta ručka pro loko je pecka.
Dane, jednoduchá odpověď. Když stavím tratě, potřebuji dělat kontrolní jízdy a opravdu není čas vybavovat všelijaké ochrany a poruchy, ale potřebuji vše nejrychleji projet. A to i často s hodně překročenou maximální rychlostí. Už to vysvětluji po desáté.ale mně to spíš překvapuje, proč se česká komunita drží OR, ORMG
Můžeš mi to lépe popsat? Když jsem se zkoušel napojit na LC lokomotivu 754, tak se obě stanoviště inicializovala správně. Neříkám, že tam není chyba. Ale nemohu to replikovat.Prosím poradte, nabehnem na odstavenú ORCZ CD754-050 a na stanovišti č1 je smer v polohe vzad a nedá sa zapnúť spínač pultu. Po prechode na st.2 sa dá normálne ovládať zo st 2 ( po zapnutí pultu atď ). Ale po návrate na st1 sa pult nedá zapnúť a smer je stále vzad a nedá sa zmeniť. ORCZ aktuálny. Zobrazit přílohu 38184Zobrazit přílohu 38185