Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Žaluzie na bocích kapoty? Ty se, pokud vím, otevírají samy dle teploty...Ahoj, jak otevřu lamely u chlazení v loko 742?
Jo, ty jsem měl na mysli. Dík.Žaluzie na bocích kapoty? Ty se, pokud vím, otevírají samy dle teploty...![]()
Protože používáš starší verzi TSRE, která nemá podporu složky OpenRailsCZSK. Vidí jen to, co je mimo nebo ve složce OpenRails.Řešil jsem problém s hrbatýma. V TSRE5 vypadaly takhle a ve hře se samozřejmě nezobrazovaly. (Později jsem zjistil, že jenom v aktivitě, ale ve volné jízdně načíst šly)
Zobrazit přílohu 39333
Uvědomil jsem si, že stejným problémem trpí i jeden vagon Bdt. Potvrdilo se mi, že to dělá, jenom když ten eng není ve složce OpenRailsCZSK ale rovnou ve složce cd_130. Problém, ale byl, že engy se složce OpenRailsCZSK se zase nezobrazují v tom seznamu TSER5. Jelikož engy pro ten Bdt, byly složce OpenRails, zkusil jsem i tu složku s engama hrbatých přejmenovat z OpenRailsCZSK na OpenRails a překvapivě to fungovalo.
Čím to vlastně je? Protože mám v trainsetu spoustu mašin, kde ten eng ve složce OpenRailsCZSK je a bez problému to funguje.
Nemohl, shazují AE MSTS a inc dělá problémy, proto se to dává do podsložky (furt dokola). Dodo dokonce některé slovenské vozy přepracoval, bez include, já jsem celý balík vozů pro ORCZ dal do podsložky (vozy tak vidí CB, AE MSTS, ale i TSRE Con Editor). A pokud přesuneš z podsložky eng, nebo wag přímo do složky modelu, nebude to fungovat, je jinak zapsaná cesta k inc. souborům, to samé naopak.Jak už jsem psal, tak mám v trainsetu mašiny které mají eng ve složce OpenRailsCZSK. Zvláštní je, že jsou to mašiny řady 150 a 151, zatímco třeba peršingy a esa s engem ve složce OpenrailsCZSK mi nefungujou. Narozdíl od těch hrbatých, ale ten eng ale nepotřeboval extra složku Openrails a mohl být normálně ve složce té konkrétní mašiny.
A co cesta k include souborům?Jak už jsem psal, tak mám v trainsetu mašiny které mají eng ve složce OpenRailsCZSK. Zvláštní je, že jsou to mašiny řady 150 a 151, zatímco třeba peršingy a esa s engem ve složce OpenrailsCZSK mi nefungujou. Narozdíl od těch hrbatých, ale ten eng ale nepotřeboval extra složku Openrails a mohl být normálně ve složce té konkrétní mašiny.
Túto úpravu nemajú všetky modely.Ahoj, jak otevřu lamely u chlazení v loko 742?
Ano, vím, tahle ji má. Jen jsem nevěděl, že se to otvírá automaticky a měl jsem strach, abych v kopcích nezavařil motor.Túto úpravu nemajú všetky modely.
Ono to také souvisí s vývojem OpenRails CZ/SK a to tak, že pack x6x vznikl dříve než jsem implementoval do kódu složku OpenRailsCZSK. Proto ty první packy to mohou mít mimo složku OpenRailsCZSK.Aha. Tak to jsem nepostřehl. Moc pak ale nechápu, proč pack x5x odsud https://msts-rw.cz/openrails-icik-cz-sk-verzia/ to má nastaveno, tak aby ve složce byl, zatímco pack x6x ne. A pořád nevím, proč ty banány, i přesto že jsou složce OpenRailsCZSK tsre5 vidí, ale hrbaté ne.