Jakub H.
Pokladník
If you have these, it would be great.Let me know if you fancy doing it
Děkuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
If you have these, it would be great.Let me know if you fancy doing it
Děkuju
Díky, ať slouží...no tvl, to je úplný velikonoční mašákr motorovou pilou...klobúk dole
Osobně ty vozy chci mít každý ve svojí složce, proto to mám udělaný takto.Ahoj, modely/skiny jsou to parádní, ale mám jeden dotaz. Nebylo by lepší, aby se textury u každého vozu lišily názvem, čímž by se všechny vozy daly dát do jedné složky a textury měly všechny takové, jaké mají mít? Takhle by všechny vozy měly textury jednoho.
Respektuji, v pořádku.Osobně ty vozy chci mít každý ve svojí složce, proto to mám udělaný takto.
AhojOsobně ty vozy chci mít každý ve svojí složce, proto to mám udělaný takto.
Ano, tohle chybí prioritně. Nějaké modely existují z dob MSTS, ale proč nemít nový podrobnější model vhodný do současných možností OR.Především stanoviště.

Také posilové osobní z Brna do Kuřimi/Tišnova/Blanska s honeckrama. Myslim, že jeden čas i turnusově.Ano, tohle chybí prioritně. Nějaké modely existují z dob MSTS, ale proč nemít nový podrobnější model vhodný do současných možností OR.
Jen pro zajímavost, žehličky jeden čas tahaly osobní vlaky z Břeclavi do Kútů a zpět. Dvě baje za sebou a už se jezdilo.
Ještě jsem našel fotku:
Zobrazit přílohu 44268
Ale kdo nafotí stanoviště? Kdo ji vystříhá? Model krásný, ale grafika na kabiny bychom potřebovali ještě jednoho.Mně se tyhle období zápalu pro určitou věc pravidelně střídají. Naposled jsem byl takhle ujetej na Žehličky cca 4 roky zpět. Jenže tehdy nebylo moc jak to zhmotnit. Teď už ty zkušenosti mám a konečně je mohu proměnit. A právě to, že se díky tomu alespoň virtuálně mohu vrátit do doby třeba před 20 lety, do doby, kdy tyhle mašiny, které jsou nyní téměř nepotřebné, což je naprostý kontrast právě s dobou minulou, to ve mně vzbuzuje hroznou dávku nostalgie.
A taky je to přesně to, co píšete. Třeba když se řekne Praha. Mně se mezi prvními vybaví starej hlavák, kde je několik záloh v podobě barevných 110 a 111. Nebo třeba turnusy z Ústí do Lichkova. Oboje dneska už velký scifi. A nejen to. Jižní Čechy bez Žehliček? Za mě nepředstavitelné. Ale dnes už bohužel víceméně realita, až na pár výjimek. A samozřejmě bych mohl pokračovat...
Zkrátka tahle doba, kdy dráha byla barevná a rozmanitá, ta mi leží u srdce nejvíce. A ač tu máme lidi, kteří dělají 75x, x6x a další stroje ve stavu z této doby, mně byly vždy bližší ty mašiny, které byly spíše opomíjeny.
Omlouvám se za takovej elaborát, ale lépe své pocity vyjádřit nedokážu.Nicméně to je tak nějak popsání toho, jak jsem se k této řadě dostal. Ale samozřejmě budou i najbrtí kousky.
![]()