Hledáme modely

Byly staženy z donwloadu, kvůli nějakých pirátsví, sanžil jsem se kdysi vyjednat znovzprovoznění stahování ale marně. Taky je hodně používám v aktivitách, paradox je, že tento přístup spíš nahrává tomu, že jsou vozy součástí různých úložišť a komplikuje to práci spíš aktivitářům, jako piraátům.

Nechápu jak někdo může konat pirátství. Druhá věc že lidé si to určitě mezi sebou předají, mailem, nebo nějakými weby. Ale pak to má jen někdo, navíc pro tvorbu aktivit je to komplikace, přesně jak píšeš. Hlavně u vás kteří tvoříte dle reálu. Já se svými fiktivními můžu použít lecos, ale často používám to co mám rád, vzpomínky hlavně na dětství. Ještě když děda s babičkou bydleli u dráhy a děda pracoval na stavědle :) Pořád jsem tam chodil, bylo to asi 30 metrů od baráku.

Dobrý den pánové.

Netušíte někdo, kde se dají získat vozy pro přepravu kontejnerů společnosti METRANS, tedy Sggrss (šestikolo) a Sggnss (ježek)?

A když už jsem založil vlákno, nevíte i o lokomotivách TRAXX či Vectron METRANSu jinde, než na The Trainu, kde ta 386 004 vypadá dosti hrůzně a nemá vlastní stanoviště.

Díky za návody.

Petr

PS: Ve vyhledávání není nikde o těchto vozech ani zmínka, tak to zkouším takto ;)

Dobrý den pánové.

Netušíte někdo, kde se dají získat vozy pro přepravu kontejnerů společnosti METRANS, tedy Sggrss (šestikolo) a Sggnss (ježek)?

A když už jsem založil vlákno, nevíte i o lokomotivách TRAXX či Vectron METRANSu jinde, než na The Trainu, kde ta 386 004 vypadá dosti hrůzně a nemá vlastní stanoviště.

Díky za návody.

Petr

PS: Ve vyhledávání není nikde o těchto vozech ani zmínka, tak to zkouším takto ;)
https://msts-rw.cz/index.php Zde je Vectron 383.408 Metransu.

Ahoj.

Děkuji za návody. Vozy nejdou stáhnout, ale to je vedlejší.
Postahoval jsem 383 408, správně nainstaloval a při pokusu ho načíst do Convoi 1.50 vyskakuje chyba: Incorrect File syntax or parameter not found.
Value of the parameter Wagon\Coupling\Type not found

Dovede mi někdo poradit, ať se dostanu k výrobě Consistu?

A kde se dají najít zvuky k Vectronu?

Na stránce http://modely-msts.cz nejsou.

Pokud se to tady již řešilo, pak se omlouvám, ale nejsem schopen přečíst všechny archívy za deset let pozadu.

Díky Petr

Ten syntax, to jsou někde v zápisu chybějící uvozovky. Buďto úplně, nebo z jedné strany zápisu, což je pravděpodobnější.

Ahoj.

Ta 383 408 mi stále nejde spustit, stále píše to samé. Zvuky jsou doplněné, adresy jsou správné, uvozovky taktéž. Pro zkoušku jsem stáhl Bobuli, výsledek je stejný. Má někdo s těmito lokomotivami zkušenosti?

Díky Petr

Děkuji pánové za pomoc.
V dnešním dni se mi podařilo získat 386.020, 383.408, 761.002 (tu jsem ještě nestihl vyzkoušet) a kompletní sadu vozů METRANS.

Vše už po celodenním boji jezdí, Vectron už vytáhl první soupravu 25 x Sggnss z Brna do Vlkova.

Ale práce, aby to jezdilo jako ve skutečnosti na tom ještě bude mnoho :-(

Dobrý den, neví někdo, jestli existují ČD a ŽSSK vozy DDm do Open Rails nebo případně do MSTS? Hledám hledám, ale nemohu najít, jsou dvě možnosti. Jsem slepý jak patrona, nebo ten model neexistuje. Vsadil bych si na tu první.

Děkuji, jen se chci ujistit, není to nějak šířené bez svolení autora, že ne? A kdo je autor, abych ho mohl uvést jako autora modelu ve svém grafikonu?

Back
Nahoře