Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
aha škodaDo MSTS/OR veřejná mašinka 753.6 není.

Skin = model s upravenými texturami - nepotřebuješ originál abys mohl provozovat skin.Neviem nájsť nikde model laminátky na ktorý bol urobený skin ŽOS 240 013,lebo skin bez modelu bude fungovať asi ťažko.A taktiež hľadám zvuky do 242,na internete som okrem stránky https://www.modely-msts.cz/zvuky.html nenašiel iný zdroj zvukov do 242 ale na tomto odkaze po kliknutí na DOWNLOAD sa nič nestiahne a napíše
Not Found
The requested URL was not found on this server.
Takže tak.
Ďakujem,jediné na čo musím prísť tak to je tvorba Consistov.Ale aké zvuký mám premenovať na snd242?Skin = model s upravenými texturami - nepotřebuješ originál abys mohl provozovat skin.
A zvuky sice nejsou na tebou uvedené adrese dostupné, ale myslím, že by měly být přibaleny k balíku ČD 242 pro OR od Pikkuho.Směrování jsem ale do složky jiné loko nikdy nedělal, takže asi zvuky z balíku vytáhnout, přejmenovat na třeba snd242 a šoupnout do common.snd. Takhle bych postupoval já. Kdyžtak mě někdo zkušenější opravte.
![]()
Tady si najdi pack ČD 242. Jakmile ho stáhneš a rozbalíš, tak bys v něm měl najít přibalenou kabinu a zvuky. A právě ty zvuky přejmenuj. Doufám že tam jsou, teď jsem jen na mobilu a nedokážu ti to ověřit.Ďakujem,jediné na čo musím prísť tak to je tvorba Consistov.Ale aké zvuký mám premenovať na snd242?
Problém je v tom že práve ten program na tvorbu consistov mi od inštalácie stále hádže chybu hneď pri štarte.Tady si najdi pack ČD 242. Jakmile ho stáhneš a rozbalíš, tak bys v něm měl najít přibalenou kabinu a zvuky. A právě ty zvuky přejmenuj. Doufám že tam jsou, teď jsem jen na mobilu a nedokážu ti to ověřit.
A k tvorbě soupravy by ti mohlo pomoct tohle video.