Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ani ne tak tobě, ale proč ten trvalý BAN, tomu nerozumím. Proč by ti to nemohl soukromě někdo poslat...Jj jsem blbec aspon jste se zase zasmali
Ahoj, u Aloise Nebela.Můžu se zeptat, kde se dá sehnat Comfort Jet? Nestačil jsem si ho stáhnout.
No tak to hodně štěstí, protože Alois Nebel má na tomhle fóru ban a když jsem na Aloise Nebela zeptal strýčka Googla, neměl vůbec ponětí o čem to mluvím a odkaz na stažení Comfort Jetu od Aloise Nebela ne a ne najít.Ahoj, u Aloise Nebela.
Riešite stále blbosti. Je to každého osobné rozhodnutie. A vaše je či ho podporíte,alebo nie. Ale neustále kidať na niekoho kto sa nerozhodne v súlade s vašim názorom je choré.Však ano. Všichni tu tvoříme pro radost svoji a ostatních hráčů. Pochopil bych, kdyby finanční příspěvek na addony měli formou "spropitného" nebo tak, jak to měli (mají) stavitelé velkých projektů, že se jednou uhradí částka a další novinky jsou zdarma.
Ale každý měsíc platit 12€? Bych se mohl....
Ahoj, trochu silná slova nemyslíš? Já si Addon klidně koupím, ale to řešení distibuce a placení na HH mi naopak přijde choré. HeroHero a měsíšní paušál? To se mi taky nelíbí. Ano, otevřu web, a zaplatím za stažení modelu, Ale proč mám platit, když nestahuji?Ale neustále kidať na niekoho kto sa nerozhodne v súlade s vašim názorom je choré.
Přesně tak, na vyslovení názoru, aniž by jsi někoho přesvědčoval, nemáš právo. Od zítra budou zrušeny i recenze e-shopů, aby lidi nemohli vyslovit názot na platformu a uż vůbec na HH.Přesně tak. Zlepšilo mi to den a vnitřně uspokojilo![]()
Takže v překladu mám držet hubu a pouze chválit![]()
Dane recenzie su ok. A recenzie sa dávajú priamo na ten daný eshop či stránku. Keď to dáváš inde je to len sprosté ohováranie. A než ma tu prídeš kameňovať tak je to len vyslovený názor.Přesně tak, na vyslovení názoru, aniž by jsi někoho přesvědčoval, nemáš právo. Od zítra budou zrušeny i recenze e-shopů, aby lidi nemohli vyslovit názot na platformu a uż vůbec na HH.![]()
(kdyby někdo nepochopil - ironie)
Ale z moji strany, vždyť jde o... Za sebe jsem napsal, že mi nevadí, stáhnout si model/skin za poplatek. Ostatné na ProTrain to tak funguje odjakživa. Já jsem jen napsal taky svůj názor, že mi jen nevyhovuje distribuce HH, ale všeho, ne jen vláčků. Na těch ProTrain si platíš (platil, nevím zda ještě fungují) pouze za stažení, nikoliv paušální poplatek ten paušál mne...Dane recenzie su ok. A recenzie sa dávajú priamo na ten daný eshop či stránku. Keď to dáváš inde je to len sprosté ohováranie. A než ma tu prídeš kameňovať tak je to len vyslovený názor.
Pekný deň.