Hledáme modely

Protože tady martinnh22 nechtěl jen consist, ale i skiny/modely a to se už majitelům herohero nelíbilo, jelikož se jedná o placený addon.

Já už to neřeším prostě jsem naletěl a to je vše. Taky dělám addony sice ne do tohoto simulátoru to nechám na vás :) Já dělám addony do stařičkého NHL09 a tam to dáváme všem zadarmo, protože děláme pro zábavu ve volném čase a chceme když je o tu hru ještě zájem a je nějaká komunita proč bych to nezveřejnil a tím bych to uzavřel.

Ahoj, u Aloise Nebela.
No tak to hodně štěstí, protože Alois Nebel má na tomhle fóru ban a když jsem na Aloise Nebela zeptal strýčka Googla, neměl vůbec ponětí o čem to mluvím a odkaz na stažení Comfort Jetu od Aloise Nebela ne a ne najít.
Byl bys tak hodný a dal jsem odkaz na stránky Aloise Nebela, kde si můžu ten Comfort Jet stáhnout?

Však ano. Všichni tu tvoříme pro radost svoji a ostatních hráčů. Pochopil bych, kdyby finanční příspěvek na addony měli formou "spropitného" nebo tak, jak to měli (mají) stavitelé velkých projektů, že se jednou uhradí částka a další novinky jsou zdarma.
Ale každý měsíc platit 12€? Bych se mohl....

Však ano. Všichni tu tvoříme pro radost svoji a ostatních hráčů. Pochopil bych, kdyby finanční příspěvek na addony měli formou "spropitného" nebo tak, jak to měli (mají) stavitelé velkých projektů, že se jednou uhradí částka a další novinky jsou zdarma.
Ale každý měsíc platit 12€? Bych se mohl....
Riešite stále blbosti. Je to každého osobné rozhodnutie. A vaše je či ho podporíte,alebo nie. Ale neustále kidať na niekoho kto sa nerozhodne v súlade s vašim názorom je choré.

Ale neustále kidať na niekoho kto sa nerozhodne v súlade s vašim názorom je choré.
Ahoj, trochu silná slova nemyslíš? Já si Addon klidně koupím, ale to řešení distibuce a placení na HH mi naopak přijde choré. HeroHero a měsíšní paušál? To se mi taky nelíbí. Ano, otevřu web, a zaplatím za stažení modelu, Ale proč mám platit, když nestahuji?

Proč tedy, když už autor používá pacené Addony, nemá web, kde by člověk vlezl, zaplati a stáhl jednorázově, třeba jako na Steamu? Když už beru poplatky, tak si mohu dovolit zaplatit internetové stránky ne? Tak to funguje třeba i v Mafii, kde si můžeš dokoupit auta atd...

Neotrebujem tie čierne písmená hrubším aby som si to vedel prečítať.

Vy ste chlapci nepochopili základnú vec. Aj spôsob distribúcie je vec rozhodnutia daného autora. Tých možností je dnes viac. A čo si vyberie to vy ako užívatelia buď akceptujete,alebo nie. Ale stále to tu omielať dookola ako obohratú platňu je choré. Páči sa mi tvorba podporím, alebo nepodporím. Súhlasím s distribúciou ,podporím,alebo nepodporím. Ak tomuto nerozumieš tak je zbytočné sa o tom baviť.

Na nikoho nekydám. Napsal jsem jen svůj názor na to, jakou formou odměny jsem ochoten tvůrce jakýchkoliv projektů finančně podpořit.
Pokud si něco koupím, tak od toho očekávám kvalitu, ale o tom mě zatím nepřesvedčili, takže nemám jediný důvod si založit účet na HeroHero ;)

Však ok. Je to tvoja vec. Ja tvrdím,že keď nesúhlasím nechám tak a rozhodne o tom nemusím ani písať. Ale to je vaša vec. Keď vás to evidentne baví a napľňa,tak nech sa páči.

Jeste si dovolim na to ragovat, i kdyz nekteri tvrdi ze resime blbosti, ja nerekl ze bych nekoho tvorbu nepodporil vim ze to da praci ale souhlasim z @Dan J. - jako jednorazovy poplatek a to jsem mu tam neco podobneho na fb napsal nez me zablokoval a to ani nevim co tam zacal o me psat i kdyz me poradne nezna a tady jsem naletel a tim jsem to vlastne tu kapitolu uzavrel :) ,a dál nechci platit neustale za to co uz mam ano, kdyz vyjde aktualizace nebo zmena tak proc ne. Platforma HH byla ze zacatku postavena tak ze se nebude omezovat svobodu slova nebo vulgarit, co zacal kontrolovat YT a strajkovat, proto vznikla tahle platforma a zaklad byl stremovani ruzne video hovoroveho obsahu, podcasty atd. tam to chapu pokud ten autor denne/tydnne dela ruzny obsah ano tak chapu ze budu davat mesicni poplatek.

Přesně tak, na vyslovení názoru, aniž by jsi někoho přesvědčoval, nemáš právo. Od zítra budou zrušeny i recenze e-shopů, aby lidi nemohli vyslovit názot na platformu a uż vůbec na HH. :-) :-)

(kdyby někdo nepochopil - ironie)
Dane recenzie su ok. A recenzie sa dávajú priamo na ten daný eshop či stránku. Keď to dáváš inde je to len sprosté ohováranie. A než ma tu prídeš kameňovať tak je to len vyslovený názor.
Pekný deň.

Dane recenzie su ok. A recenzie sa dávajú priamo na ten daný eshop či stránku. Keď to dáváš inde je to len sprosté ohováranie. A než ma tu prídeš kameňovať tak je to len vyslovený názor.
Pekný deň.
Ale z moji strany, vždyť jde o... Za sebe jsem napsal, že mi nevadí, stáhnout si model/skin za poplatek. Ostatné na ProTrain to tak funguje odjakživa. Já jsem jen napsal taky svůj názor, že mi jen nevyhovuje distribuce HH, ale všeho, ne jen vláčků. Na těch ProTrain si platíš (platil, nevím zda ještě fungují) pouze za stažení, nikoliv paušální poplatek ten paušál mne... :-) A naopak, jakým právem by mne měl někdo peskovat, nebo usměrňovat že napíšu svůj názor, na fórum o hře? Kdo chce, ať si ten paušál platí. Já mám PC hry ze Steamu a jedu je Online, na Steamu mám instalačky a poplatek jsem platil pouze při prvoinstalaci. Nikoliv za to, že tam jsem registrován a nakupuji

Taky hezký den.

Ja ťa rozhodne nepeskujem. To sa poznáme už dosť dlho nato, aby som ťa zbytočne nekritizoval za niečo takéto. A dokonca osobne. V Pardubiciach sme spolu s Duusom boli spolu na pivo ak ma pamäť neklame. Na peskovanie sa sem registruje iný pán, ktorí potom zakaždým aj vyletí. :) Len si všímam , že je to často opakovaná téma, tak mi príde, že to nie je len obyčajná recenzia. :) To je všetko.

Back
Nahoře