Nabídka textur na skinování

Mám za to, že Mstsák001 mluvil o ČSD prototypu, který dle něho nestihl zavadnout, protože byl v provozu v tomto nátěru relativně krátké období. Takže tím chtěl říct, že plánovaný skin ČSD verze by se měl taky lesknout a chtěl tím naznačil, že ofotit 362.001 v dnešním superlesklém stavu na skin ES499.1001 je cesta jak vytvořit reálný skin ČSD verze. A proto jsem postnul to foto, kde je už ČSD prototyp zavadlý. Jednoduše ČSD prototyp jezdil v prvním nátěru jak čerstvý-lesklý tak provozně ojetý, takže je na výběr, zda ho udělat tak nebo onak, ne že ne. Akorát pro vytvoření ČSD provozně ojeté verze prototypu (já mám ojeté raději) je potřeba počkat až 362.001 trochu zavadne provozem.

Jagg, už si mal čas mrknúť sa mi na tú Laminu? Len sa informujem, na tých textúrach mi mierne stojí robota :(:rolleyes:

Bohužel ještě ne, mám to někde na zálohách, akorát nevím kde, vydrž pls ještě, musím najít prostor to pohledat, mám v tom trochu binec....

ČD 754 081 - Obě čela, oba boky, podvozky, nádržky ...
DSC_3310.JPG DSC_3344.JPG
ČD Bdtee287 _ 355 - jedno čelo, oba boky, podvozky, nádržky, hafo detailů zevnitř
DSC_3362.JPG DSC_3428.JPG
ČD 842 005 - jedno čelo, oba boky, podvozky, nádržky + Bdtn756 _ 358 - boky, podvozky a nádržky + Bdtn757 _ 221 - jedno čelo, boky, podvozky, nádržky ... (patrně ale k ničemu - na zvážení)
DSC_3616.JPG DSC_3602.JPG DSC_3476.JPG

Zdravím,
chci se zeptat ... neměl by někdo na poskytnutí fotky na skin 380.002 ?
Nebo neví někdo o někom kdo by je měl ? ...

Díky za odpověď

Zdravím kolegové,

ačkoliv mám flotilu brněnských brejlovců nafocenou, tak přeci jenom se ještě jeden našel, který chybí. Podařilo se mi celkem slušně, alespoň podle mého, nafotit nový přírůstek brněnského depa a sice explzeňskou 754 019. Ta mašina má opravdu tak sytý a lesklý nátěr. Není krásná? :) Hlaste se o fotky!

csc6434.jpg

No když to došlo do Brna, místo obručí to mělo žiletky a 075tka je dlouhodobě odstavená, tak se přehodily podvozky, aby mašina mohla jezdit a nečekala, než přijdou nová kola. Nevím, jestli někdy v Brně byla, ale od posledních dílen jezdila pod Plzní (už jen podle nátěru typického pro Plzeň), pak šla na Slovensko a teď je v Brně.

Nebyl by tu někdo ochotný z Ostravy nafotit caby řady 110 ? Jo hlavně s chutí :D Focení by se zajistilo :)

Včera na dni železnice jsem zkoušel něco nafotit ze 111. Můžu poslat fotky, ale žádný zázrak no.

Na ĎZ v MS kraji jsem v ostravském SOKV nafotil S489.0001. Podlě mě byl byla škoda tento krásný stroj v MSTS nemít a tak jsem "zkoušel" (opravdu jsou to moje první krůčky v MSTS, které se týkají modelů) nafotit toto lamino. Vznikly níže uvedené fotografie, a já se ptám těch zkušenějších: Dají se tyto fotky použít, nebo pouze vymazat a zapomenout na ně?

IMG_0099.JPG IMG_0102.JPG
IMG_0098.JPG IMG_0100.JPG

Tomu rozumím, ale pokud chce někdo jezdit s prototypem tak hlavně to novodobé označení na rámu oželí. Tím neříkám, že pokud jsou fotky použitelné, proč neudělat verzi 2015. ;)

Back
Nahoře