Nabídka textur na skinování

Prosím Vás ma niekto nejaké fotky tohto vozňa Bmeer 071 ? Potrebujem nejaké časti k dokončeniu skinu. Ďakujem vopred aspoň za ochotu.SFCAN109.jpg

Jelikož jsem na Slovensku, zkusil jsem nafotit nějáké obludy 757, konrétně 013. Fotky nejsou příliš dobré kvality, pohrabal jsem se ve foťáku, zkoušel všechna nastavení. Fotky jsou trošku zrnité, jedno čelo a jeden bok + focený vcelku i na více částí, podvozky a hadice mám jen ze stroje 757.012. Foceno fotoaparátem Canon Powershot S1 IS (ve své době jeden z lepších, dnes křáp) na stativu. Mám i 012, fotky ale kazí návěstidlo před bokem mašiny, kvalitatvně jsou zdá se mi trošku lepší.
IMG_0533.JPG IMG_0541.JPG IMG_0543.JPG IMG_0546.JPG IMG_0547.JPG IMG_0549.JPG IMG_0552.JPG

PS: očekávám, a jsem s tím smířen, že admini tento příspěvek přesunou do vlákna "Jak nefotit na skiny" :)

No kvalitatívne to fakt nie je až tak dobré.....Ale možno to niekomu poslúži...Čo ma zaujalo je nádrž. To v akom stave to je ,je vizitka našeho zmýšľania.

PKP Cargo - EU45 / 618 9 / ES64F4 / 189 152 - 2
Obě čela (jedno šikmo, jedno na 2x), oba boky (poslední fotka na jedné straně nedoostřená - zjištěno až doma), podvozky - patrně pouze pro zkušené skinaře
DSC_0615.JPG DSC_0605.JPG

Zdravím,

nabízím fotky stanoviště lokomotivy řady 742 044-1 ČD (s dálkovým ovládáním dveří přípojných vozů) na 3D model stanoviště.

No tak jako u ní můžeš udělat dvě věci.. Buď udělat 040 ještě bez polonizace, a nebo přepsat čísla a udělat radši 024. :)

Tú výstražnú na trolej viem poskytnúť aj s českým nápisom.

Zdravím
a děkuji za snahu. Myšleny byly nápisy a piktogramy na NÁDRŽÍCH motorových lokomotiv, nikoli na NÁDRAŽÍCH.

Čeština i slovenčina jsou holt krásné jazyky. Stačí chybějící písmeno a je o zábavu postaráno. ;)

Onehdá, když byly dceři tři léta, jsem s ní stál před bytem a odemykal dveře. Po jejich otevření jsem zahlásil "Tak pojď Anežko do bytečku !!!". No, a ve dveřích naproti stojící sousedka se na mě pak jen nevraživě podívala a já čekal druhý den někoho ze sociálky. :)

David

Dobrý den,

nemá někdo ze slovenských kolegů nafocený vůz Uacs "EKOCELL" ? Ozvěte se mi prosím do SZ, díky.

Dobrý den, neměl by někdo fotky na některou z 362.024,076,077,084,129 nebo 162.019,035, 163.090,258 v najbrtu? Napiště prosím do SZ, děkuji.

Back
Nahoře