Nabídka textur na skinování

Pokud člověk slouží na nějakém konkrétním stroji mezi stovkou stejných přes 10 let, tak to není jen kus šrotu. A to není brek, to je jen vzpomínka na bývalý druhý domov. Za mých časů tam moc nesvítil dálkový reflektor. Tak jsem v olejně vyfasoval 4 halogeny do peršingu, vlepil do parabol od promítačky, propojil dráty do série kvůli dvojnásobnému napětí a celé zaletoval do šroubovací patice z žárovky. Mašinka svítila nad očekávání a neměli jsme konkurence. A halogeny vydržely celou dobu, co jsem tam jezdil. Dílně jsme dali na pivo, aby nám vyměnili kompresor za méně hlučný z nějaké havarované 451. Na stanovišti jsme si dávali termostaty vybrakované z havarovaných jednotek. Když se v noci spávalo ve voze, tak jsem si nosil svůj temostat s kablíky a napojoval si jej na pojistky topení vedle nástupních dveří. Na každé mašině jsme měli zamčenou skříňku, kde jsme měli všelijaké nádobí na vaření, deky, kdyby byla zima a různé potřebné věci, aby se vše nemuselo tahat s sebou na každou šichtu. Dnes už to neplatí. Něco jako turnusová mašinka neexistuje, je úplně jiná doba.

Dnes jsem si zopakoval cestu na 371 005-0 po EVy. Nafoceny oba boky a jedno čelo. Prosím ZKUŠENÉ skinaře, jestli by byl někdo ochotný se fotek ujmout a skin udělat. Nevím, jestli je potřeba úprava modelu a nebo ne. To už nechám na zkušenějších. Jeden bok focený v Holešovicích, druhý na hlavním. Z haly sice vyjel, ale bylo to o fous. Nepředpokládám nějaký velký rozdíl ve světlosti boku.

5fbbd768c7d0c2f82ee4d15d7f6caf51.jpg

e9b018c9b60d6dcf159b7883ea43e2dd.jpg

Naposled editoval moderátor:
A podle toho taky ty mašiny vypadají, fírové na ešusech lítají jak hadr na holi a každý druhý obrat jiná mašina.

No pro MsTS zas tak potřeba není ale pro ostatní simulátory je potřeba jak sůl. Tovačovského vozy *mz mám. Tady jde taky o to, že by se v budoucnu mohly udělat i originální vozy OBB Ampz, Amz, ABmz, Bmpz, ADbmpsz, BDbmpsz, Dsmz...

Pokud máš ještě starej model vozu Ampz,tak ten smaž a stáhni si od Jirky Tovačovského nové modely Ampz,Bmz a Wrmz.A myslím si že lepší model bys asi neudělal než je u nich. http://skura.msts.cz/jirka.html.
No, s tím mazáním bych raději počkal. Podívej se, kolik kujus mají Jirkovy Bmz, WRmz, Ampz a kolik staré modely v TBP, pak je hoď v aktivitě na hlavák v Praze, Ostravě, Brně atd... nedej bože povícero souprav a budeš rád za ty staré modely do traffic. :-)

Chlapci sorry ale trochu ste ujetý......Na prví pohľad je vidieť, že tieto modely emzetov sú uplne inde.... Nenechaj sa odradiť a rob ďalej. Dobrých vozov je ako šafranu....

Dík. Ale pro export pro MsTS mi bude muset někdo pomoc. Kdo by ho chtěl potom vyexportovat pro MsTS popř. RW tak pište SZ

Ps. Fotky na další vozy poskytne Liadem. :)

Bože, to je zase breku kvůli pár vysloužilým šrotům. Máte plno muzejních pantáku a furt remcáte !
Jasně, a pak namrzne vedení a koleje a ČD je v hajzlu a všechny vlaky na koridoru stojí a ECčka tahá 714, to byl pohled, jak se trápí mašina pro posun a příměstský provoz s vlakem Praha - Ostrava... :-). Hlavně že všechny 749, 750, 751, 753/4 končí v Třebové a na zálohách hovno. To samé s motorákama ta německá "nádhera" 841, tak ta určitě vozy 850 a 851 nikdy nenahradí, to samé je vidět, co dělají 843 v zimě na trati Liberec - HK - Pardubice, "kredency" 830, 831 sice byly staré, na nějaký ten požár náchylnější, ale jezdily i když bylo venku - 25. :-) Jinak ještě k těm vysloužilým šrotům, jak píšeš, alespoň to byly české výroby a byly na ně dostupné díly. Zato dnes? Kopřivnice v pr..., ČKD taky, Vagónka ve Studénce někde v Rumunsku a u nás prázdné haly, české vozy se považují za šroty, mašiny jakby smet, nakupujou se staré rakouské Bmz-tka a bůhví co ještě, povíme si za 15 let, jak budou tyto vozy vypadat a kolik budou stát naše dráhy opray atd.atd...
Dan
Ps: Chci vidět jak pojede nízkopodlažní ČD 640 v zimě kdy napadne půlmetru sněhu bez potíží oproti 460, nebo 450/51. :-)

No, s tím mazáním bych raději počkal. Podívej se, kolik kujus mají Jirkovy Bmz, WRmz, Ampz a kolik staré modely v TBP, pak je hoď v aktivitě na hlavák v Praze, Ostravě, Brně atd... nedej bože povícero souprav a budeš rád za ty staré modely do traffic. :)

Dane já myslel jako vozy které mají aspon kvalitu oproti těm starým emzetám v TBP.Ty první byli začítky msts,tedkom jsme někde jinde s modelama.

To je sice pravda, ale dám ti názorný příklad, teď finišuji na aktivitě EN 404 Vltava a hned v Praze a vlastně všude kde se mám míjet, je setkání se soupravou Rail Jet pro MSTS taková bomba, že se málem zastaví a pokud se načte v ten samý moment jiné vozidlo, okamžitě hláška o nenačtení do světa a není divu, každý vůz skoro 10 kujus, v Praze Vršovicích jsem jej musel smazat úplně coby čekající Brněnský drak na přechod a jízdu zpět směr Břeclav. To samé platí s Bmz vozy od Jirky, na hlaváku v Praze, pokud je použiješ tak do 3 souprav, keteré se tama protáhnou, MSTS ti na 90% zařve selhání nějakého vozidla a to se bavím o trati 321, kde je Praha odlehčena na BP v Brně by jsi si ani neškt. Totéž Heklovy mašiny 150, 151 163 atd... Takže z toho vyplývá jedna věc, MSTS není na takovou zátěž v traffic u nových modelů stavěný. Jsem zvědav co udělá OR až dodělám resty v MSTS začnu testovat a nakopu třeba plnou Břeclav vozidly a uvidíme. Poláci, Maďaři to třeba řeší tak, že mají dvě varianty modelu, model hráče a model trf., Je fakt zbytečné mít někde na 101 koleji modely s 9 kujus, nebo setkání s traffic v rychlosti 160 km/h.? Tam si myslím, že je jedno jak je mašina náročná traffic verze by bohatě stačila. I když nové historické rychlíkáče a páry od Maďarů už asi budou jen pro OR, ty jsou tak náročné, že ve Zvoleně na trati od Janeho mi fps padlo na 2 a to jela jedna historická souprava. :-)

Back
Nahoře