Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
odosielatel sa da este zistit aj z hlavicky mailu (ak sa bavime o maily). Ale zas preco mrhat cas na disasemlovanie spravy, ked sa odosielatel chce skryvat.

Zbyněk Šemora napsal:
Matýsek: To právě nejde. Jakmile dám odpovědět, tak kolonka komu je prázdná, adresát neznámý.
Zbyňku ,na takový ,je nejlepší se vykašlat. ( A to jsem to napsal slušně. :lol: )

Zbyněk Šemora napsal:
Matýsek: To právě nejde. Jakmile dám odpovědět, tak kolonka komu je prázdná, adresát neznámý.
Tak tohle je rozesílané robotem/virem/jinou havětí nebo přes anonymizer - mazat ihned bez otevření !

bob57_cz napsal:
Tak tohle je rozesílané robotem/virem/jinou havětí nebo přes anonymizer - mazat ihned bez otevření !

Alebo cez sprostý SMTP server sprostého ISP. Pokiaľ sa to netvári ako HTML mail a neobsahuje prílohu, nie je to nebezpečné.

bob57_cz napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tak to už je jak v Terminátorovi. Protože oba tito roboti šli i na poštu a dobírku zaplatili. :lol:
Tady se jedná o něco jiného. Třeba email z mobilu. Nevím. Ale pokud tam nemám svou adresu, tak odesílatel opravdu může chybět.

Zbyňku, ty máš kulatiny, a ani se nepochlubíš? Přeji co nejvíce elánu do stavby dalších tratí v BP i štěstí v životě osobním .

Naposled editoval moderátor:
Děkuji za přání. Však jsem dnes dostal pěkný dárek. Berle. :lol: Nebyla to recese, ale od pana doktora a naštěstí jen na dobu určitou. Já nejsem typickej, abych mohl slavit kulatiny.
Tak sedím doma a snad dokončím tu svou aktivitu a něco postavím v trati. Mám na to zcela jistě 10 dní času. Pak snad už bude lépe a budu moci jít do práce.
Takže kdo čeká nějaké zásilky DVD, tento týden snad v pátek, až se vrátím z kontroly. Poštu mám sice naproti, dívám se na ni z okna, ale i to je pro mě moc daleko, nehledě k tomu, že nádobíčko na distribuci DVD mám v práci. (obálky, železo na tisk složenek)

Vsechno nejlepsi Zbynku a mohu se vas zeptat, kolik je ted vam let ? Hodne elanu do stavby trati a az pujdete do msts duchodu tak at uz jezdime po cele CR :lol:

Taky přeji všechno nejlepší, hodně štěstí a zdraví a ať jde stavění jako po másle:).

Vše nejlepší, hodně zdraví a štěstí

gratulace

Ahoj Zbyńku,vítám tě do našich řad ne už cet.ale sátníku.Co ti popřát to co ti přeji každý tedy dobré zdraví,vše dobré do dalších let a další elán při tvorbě tratí .S pozdravem Laďa-latich

Děkuji všem gratulantům. Až teprve nyní si člověk uvědomí, proč se přeje zdravíčko. :lol: :lol:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře