Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak opět nic. Zase to stejný. Jen pro čtení není a nekopíroval jsem ho.

:(

Takýto príspevok je O NIČOM:!: :!: :twisted: :twisted: Ako si ho mám vyložiť? Nepodarilo sa? Ešte si neskúšal ale nie si tým nadšený? Ha? Ha? Skús ešte skontrolovať disk checkdiskom ... (Tento počítač - na disk pravým tlačidlom - vlastnosti - hore nástroje - skontrolovať disk) ... JOHNZ

Zkušebně jsem na svých stránkách udělal návštěvní knihu. Přece jen mám pocit, že se hodně lidí bojí nebo stydí zeptat zde, tak u mě doma to bude víc osobnější. Myslím si, že každé stránky by měli něco jako návštěvní knihu mít. Fórum je fórum, ale drobné připomínky a dotazy, na to stačí menší plátek. Uvidíme, jak se to osvědčí.
O svátcích pokud bude zima jako dnes, tak snad něco nového v trati postavím. Chtěl bych kousek staré Tišnovky (251) Konečně jsem díky ochotným lidem obdržel všechny podklady. Současně bude nutné stavět i směr Vlkov a Žďár, ale tam na zbytek podkladů teprve čekám. (poloměry oblouků)
Mimo jiné mám ještě hodně dodělávek v Polabí i na Slovensku. Takže dle nálady a chuti.

Zbyňku, návštevná kniha je nepochybne dobrý nápad, ale riešenie, ktoré si zvolil považujem za prinajmenšom pochybné. Zaprvé je to celé nahrané na freehosting a za druhé sa mi zdá, že jeho autor spirátil jedno riešenie zo zahraničia ... takže z toho kukajú problémy ... ja byť tebou, siahnem po BlueBoarde ( http://www.blueboard.cz ), za 8 rokov s ním bol jediný problém, keď sa rozkmotrili s forpsi.com, ale to bolo len na chvíľu ... a tá troška textovej reklamy, čo tam je ťa rozhodne nepopraví.

Naposled editoval moderátor:
JOHNZ napsal:
Zbyňku, návštevná kniha je nepochybne dobrý nápad, ale riešenie, ktoré si zvolil považujem za prinajmenšom pochybné. Zaprvé je to celé nahrané na freehosting a za druhé sa mi zdá, že jeho autor spirátil jedno riešenie zo zahraničia ... takže z toho kukajú problémy ... ja byť tebou, siahnem po BlueBoarde ( http://www.blueboard.cz ), za 8 rokov s ním bol jediný problém, keď sa rozkmotrili s forpsi.com, ale to bolo len na chvíľu ... a tá troška textovej reklamy, čo tam je ťa rozhodne nepopraví.
Johnz, díky za tip, kouknu a když tak změním za lepší. Však se jedná o zkušební provoz. Pokud se to neosvědčí. Knihu zruším nebo najdu něco lepšího. V tomto zatím nemám přehled.
Ale když jsem si přečetl, jak B57 celé odpoledne tady řádil, tak řadový uživatel se zde zákonitě bude muset bát cokoli říct. Já už se učím být splachovací, abych jeho urážky na mou osobu konečně ignoroval. Jenomže když jsem neoponoval já, odnesli to jiní. Chudák Martens. A to jen proto, že se mne zastal.

Zbyněk Šemora napsal:
JOHNZ napsal:
Johnz, díky za tip, kouknu a když tak změním za lepší. Však se jedná o zkušební provoz. Pokud se to neosvědčí. Knihu zruším nebo najdu něco lepšího. V tomto zatím nemám přehled.
Ale když jsem si přečetl, jak B57 celé odpoledne tady řádil, tak řadový uživatel se zde zákonitě bude muset bát cokoli říct. Já už se učím být splachovací, abych jeho urážky na mou osobu konečně ignoroval. Jenomže když jsem neoponoval já, odnesli to jiní. Chudák Martens. A to jen proto, že se mne zastal.

Zbyňo, já už jsem maximálně v pohodě ...... ikdyž jsem si na to sám naběh a to i tou přesmyčkou citací, ale alespoň vím, na čem jsem a vím, kde už nemám ztrácet čas, protože to nemá absolutně žádný smysl ....

No když do mne někdo kamenem, tak nemůže čekat, že já po něm chlebem. Servítky si neberu.

FOTO DKV

Zdravím,mám každodenní přístup do DKV Praha,tak kdyby bylo potřeba mohl bych nafotit nějaké snímky ... když se mi to podaří domluvit :-) Jen bych potřeboval nějaké instrukce co a jak správně vyfotit ..:-)

Re: FOTO DKV

horrys napsal:
Zdravím,mám každodenní přístup do DKV Praha,tak kdyby bylo potřeba mohl bych nafotit nějaké snímky ... když se mi to podaří domluvit :-) Jen bych potřeboval nějaké instrukce co a jak správně vyfotit ..:-)
Ono ani moc fotit třeba není, fotek a filmů je dost. Ale spíš by to chtělo někoho, aby nafotil a vymodeloval bloky budov kolem trati v Praze.
Jak by to vypadalo, jsem naházel mezi Libeň a Vysočany kulisy sídliště, které tam samozřejmě nepatří. Ale tak nějak by se tento prostor mohl zaplnit. Místo toho co tam je, by tam měla být SazkaAréna, atd. Jen 1D kulisy o podobné ploše, jak jsem osadil. Tyto kulisy dělal kdysi Roman.

Ale jinak jen tak pro info. Právě jsem dokončil propojení Libeň - Malešice - Běchovice a jdu to hned zapít. Vyšlo to úplně přesně.

Ještě by to chtělo propojit Běchovice odbočka Blatov a už to tam bude jiné kafe.
(a pak Malešice - Hostivař/Vršovice-Smíchov/hlavní/ONJ, ale to bude ještě hodně práce, ikdyž všechny podklady už mám :lol: )

O víkendu jsem opět konečně začal po aktualizaci stavět.
Jelikož tvořím aktivitu, tak jsem potřeboval něco dostavět v Praze.
Ano. Už je propojeno Libeň - Malešice - Běchovice a na druhou stranu koleje končí 1km před Hostivaří a vjezdu do Vršovického ranžíru. Jelikož jedno souvisí s druhým, tak prioritně budu muset postavit Praha hlavní - Vršovice - Hostivař, protože koleje jsou vzájemně provázané. Hlavně jsem zvědav, jak to vyjde výškově, protože z Hostivaře do Vršovic je padák dolů. (Praha - Benešov, to byla také moje trať na mnoho let :lol: )

Mé další plány jsou aktuálně v okolí Tišnova. Slíbil jsem alespoň Vlkov (kde končí postrky) a kousek na lokálku směr Nedvědice. Ale chce to jen čas. Nejde to tak rychle, jak by si člověk přál.

Zbyněk Šemora napsal:
O víkendu jsem opět konečně začal po aktualizaci stavět.
Jelikož tvořím aktivitu, tak jsem potřeboval něco dostavět v Praze.
Ano. Už je propojeno Libeň - Malešice - Běchovice a na druhou stranu koleje končí 1km před Hostivaří a vjezdu do Vršovického ranžíru. Jelikož jedno souvisí s druhým, tak prioritně budu muset postavit Praha hlavní - Vršovice - Hostivař, protože koleje jsou vzájemně provázané. Hlavně jsem zvědav, jak to vyjde výškově, protože z Hostivaře do Vršovic je padák dolů. (Praha - Benešov, to byla také moje trať na mnoho let :lol: )

Mé další plány jsou aktuálně v okolí Tišnova. Slíbil jsem alespoň Vlkov (kde končí postrky) a kousek na lokálku směr Nedvědice. Ale chce to jen čas. Nejde to tak rychle, jak by si člověk přál.

Kurňa, nechci být prorokem, ale mám takový vnitřní pocit,že se nakonec pan Šemora pustí do stavby tratě Praha hl n. - Tábor a možná skončí v Č. Budějovicích. :lol: :lol:
A potom to opravdu bude projekt ČR. :lol: :lol:

Jelikož jsem ochořel, tek oznamuji že zítra a pozítří nebudu v práci. Kdyby někdo plánoval výlet pro osobní odběr DVD s tratí.
Všechny objednávky před odpadnutím jsem stačil dnes rozeslat, takže všichni zítra, kteří jste dnes zaplatili i jen objednali trať, svá DVD obdržíte.

Co to zase řádí za sviňa chřipky? Začalo to už v pondělí, ale žádné nachlazení, žádné škrabání v krku, ale jen horečky a únava. Už mne to nebaví.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře