M
Martin0
Host
Jacek,Johnz
Dik za rady zkusim
Dik za rady zkusim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Johnz, díky za tip, kouknu a když tak změním za lepší. Však se jedná o zkušební provoz. Pokud se to neosvědčí. Knihu zruším nebo najdu něco lepšího. V tomto zatím nemám přehled.JOHNZ napsal:Zbyňku, návštevná kniha je nepochybne dobrý nápad, ale riešenie, ktoré si zvolil považujem za prinajmenšom pochybné. Zaprvé je to celé nahrané na freehosting a za druhé sa mi zdá, že jeho autor spirátil jedno riešenie zo zahraničia ... takže z toho kukajú problémy ... ja byť tebou, siahnem po BlueBoarde ( http://www.blueboard.cz ), za 8 rokov s ním bol jediný problém, keď sa rozkmotrili s forpsi.com, ale to bolo len na chvíľu ... a tá troška textovej reklamy, čo tam je ťa rozhodne nepopraví.
Zbyněk Šemora napsal:Johnz, díky za tip, kouknu a když tak změním za lepší. Však se jedná o zkušební provoz. Pokud se to neosvědčí. Knihu zruším nebo najdu něco lepšího. V tomto zatím nemám přehled.JOHNZ napsal:Zbyňku, návštevná kniha je nepochybne dobrý nápad, ale riešenie, ktoré si zvolil považujem za prinajmenšom pochybné. Zaprvé je to celé nahrané na freehosting a za druhé sa mi zdá, že jeho autor spirátil jedno riešenie zo zahraničia ... takže z toho kukajú problémy ... ja byť tebou, siahnem po BlueBoarde ( http://www.blueboard.cz ), za 8 rokov s ním bol jediný problém, keď sa rozkmotrili s forpsi.com, ale to bolo len na chvíľu ... a tá troška textovej reklamy, čo tam je ťa rozhodne nepopraví.
Ale když jsem si přečetl, jak B57 celé odpoledne tady řádil, tak řadový uživatel se zde zákonitě bude muset bát cokoli říct. Já už se učím být splachovací, abych jeho urážky na mou osobu konečně ignoroval. Jenomže když jsem neoponoval já, odnesli to jiní. Chudák Martens. A to jen proto, že se mne zastal.
To už se dávno provalilo .....bob57_cz napsal:No když do mne někdo kamenem, tak nemůže čekat, že já po něm chlebem. Servítky si neberu.
JOHNZ napsal:bob57: Veď platí ... on do teba kameňom, ty doňo minimálne AK47 ...
JOHNZ napsal:bob57: Veď platí ... on do teba kameňom, ty doňo minimálne AK47 ...
Aké kresťanské a hlavne inteligentné, hodné tretieho tisícročia!!!!!!!!!Robo napsal:Tásler spieval: kto do teba kameňom, ty doňho granátom .
Ono ani moc fotit třeba není, fotek a filmů je dost. Ale spíš by to chtělo někoho, aby nafotil a vymodeloval bloky budov kolem trati v Praze.horrys napsal:Zdravím,mám každodenní přístup do DKV Praha,tak kdyby bylo potřeba mohl bych nafotit nějaké snímky ... když se mi to podaří domluvitJen bych potřeboval nějaké instrukce co a jak správně vyfotit ..
![]()
Keď niekto nie je schopný pochopiť iróniu ... tiež tam nepatrí ...Bigfoot napsal:Aké kresťanské a hlavne inteligentné, hodné tretieho tisícročia!!!!!!!!!
Zbyněk Šemora napsal:O víkendu jsem opět konečně začal po aktualizaci stavět.
Jelikož tvořím aktivitu, tak jsem potřeboval něco dostavět v Praze.
Ano. Už je propojeno Libeň - Malešice - Běchovice a na druhou stranu koleje končí 1km před Hostivaří a vjezdu do Vršovického ranžíru. Jelikož jedno souvisí s druhým, tak prioritně budu muset postavit Praha hlavní - Vršovice - Hostivař, protože koleje jsou vzájemně provázané. Hlavně jsem zvědav, jak to vyjde výškově, protože z Hostivaře do Vršovic je padák dolů. (Praha - Benešov, to byla také moje trať na mnoho let)
Mé další plány jsou aktuálně v okolí Tišnova. Slíbil jsem alespoň Vlkov (kde končí postrky) a kousek na lokálku směr Nedvědice. Ale chce to jen čas. Nejde to tak rychle, jak by si člověk přál.