Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vim ze to sem nepatri ale zkuste pit actimel...pomaha to. Ve skole skoro vsici kaslou maji rymu a ja nic takze na tom asi neco budeZbyněk Šemora napsal:Co to zase řádí za sviňa chřipky? Začalo to už v pondělí, ale žádné nachlazení, žádné škrabání v krku, ale jen horečky a únava. Už mne to nebaví.
Budeš se divit, ale jakmile na mě zákazník kýchne, už letím do ledničky pro švestkovou desinfekci. Ale jaksi asi jsem naposledy dal příliš malou dávku. Nebo to bude tím, že domácí slivovice došla a kupované náhražky nemají ten správný léčebný účinek. A o chuti raději pomlčím.latich napsal:Zbyňku bydlíš ve velice úrodném kraji tak existují léky dané od přírody.Tekutý švestky,tekuté hrozny a moji předci z této části Moravy říkali,že to funguje.Přeji brzký uzdravení.latich
A proč se ptáš v tomhle vláknu ?Martin0 napsal:Zdravim, muže te mi někdo říct jak si rozumí MSTS s Linuxema?
Asi těžko, když MSTS je od Billa Gatese a Linux od jeho konkurenta.Martin0 napsal:Zdravim, muže te mi někdo říct jak si rozumí MSTS s Linuxema?
Můžeš to vyzkoušet třeba přes DosBox nebo Wine.Martin0 napsal:Zdravim, muže te mi někdo říct jak si rozumí MSTS s Linuxema?
bob57_cz napsal:Můžeš to vyzkoušet třeba přes DosBox nebo Wine.Martin0 napsal:Zdravim, muže te mi někdo říct jak si rozumí MSTS s Linuxema?
Teda Zbyňku ... Ty nezapřeš, že si bývalí fíra .... Ale rozhodně smekám před tebou kloubouk .... Si hvězdaZbyněk Šemora napsal:Jak jsem včera napsal, že dnešek rozhodne.....byl to hlavolam, ale zadařilo se. Praha hl. n - Vršovice - Hostivař - Malešice, už je propojeno. Pak už v klidu mohu dostavět nádraží ve Vršovicích a nádraží Hostivař. Pak by už mohlo být ONJ a ještě propojit Vršovice - Malešice, respektive k podjezdu za odbočkou Záběhlice.
Hold jedno souvisí s druhým a určité části trati se musí stavět souběžně.
Konkurence začne špalat na paty až něco předvedeš a zveřejníš. Screeny, to už tady u jedné trati bylo........a najednou zůstalo jen na těch screenech.Hawk napsal:Jen aby jste se do tý řitě vešli všichni![]()
![]()
![]()
Konkurence šlape na paty co 8) .
Kdy budou nějaký screeny?