Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hawk napsal:Jen aby jste se do tý řitě vešli všichni![]()
![]()
![]()
Konkurence šlape na paty co 8) .
Kdy budou nějaký screeny?
Pokud si vzpomínám dobře, bylo tu řečeno, že zde není ještě zcela hotovo.DJ LA DÉFENSE napsal:Mám jen otázečku, v Pardubicích směr východ tuším, mi chybí nějaké koleje a to samé v České Třebové v té nákladní skupině, to je schválně nebo co to je, může někdo objasnit? Kuju
Zbyněk Šemora napsal:U depa v Pardubicích mi chybí fotky zhlaví. V ČT, tam to chce ještě rekonstrukci vjezdové skupiny, aby mohla být i smyčka, jak jsem to udělal v Oseku. Ale také nemám žádné fotomateriály. Osobní vlaky tudy nejezdí. Směrová skupina bohužel nebude, protože by se to přepísklo s objekty. Prioritní by bylo depo, ale také nemám žádné materiály. Proto to je, jak to zatím je.
Bobe57, já se s Tebou nechci dohadovat o Track_B, já její smysl pochopil i proč je tam, kde je. Pokud Ti není cokoli jasné, obrať se na autora, jak jsem Ti už výše napsal.bob57_cz napsal:Je vidět, že to nejsi schopen pochopit, to nemá cenu se s tebou dál dohadovat, když nepochopíš, co je jedinečné jméno a jak vlastně funguje hierarchie vyhledávání ojektů. )Zbyněk Šemora napsal:Bobe57, šíříš zde mylné informace ... Současně je tsection.dat naplněn na 100% a už tam nevejde ani centimetr koleje. ... musím do World dopsat řetězec se směrováním do Track_B...
Takže nakonec to bude postavené z Prahy do Budějic postavené ještě navíc?Zbyněk Šemora napsal:Stav prací:
Je rozhodnuto, koleje už jsou položeny asi 2km za Uhříněves...
Osobně bych se tomu nebránil,ale sehnat video v dnešní době je troche off.Změny koukají za každým stromem.phptt napsal:Takže nakonec to bude postavené z Prahy do Budějic ještě navíc?
A potom proč někam jezdit a platit za to nehorázné peníze, když doma se tam z domu projedu ... Díky ti za téměř dokonalou trať .....Zbyněk Šemora napsal:Klídek, žádne Budějovice. Já jezdíval nejdál do Benešova. Podle videa jsem koukal, že se buduje koridor mezi Hostivař - Uhříněves, ale jak to bude nebo už je dál opravdu nemám tušení. V každém případě jsem včera dokončil kolejiště v Uhřiněvsi včetně kontejnerového překladiště a na uhřiněvském zhlaví zakřivenou stanici Hostivař. Dnes po práci a zítra snad dokončím Vršovice a propojení Vršovice - Malešice. Ještě vlasně ONJ a Smíchov, a bude to téměř dokonalé. Pak by neškodilo z čekaček do Krče a přes most inteligence do Radotína. A budou pražské spojky komplet.
Odstavné Nádraží Jihneotryx napsal:velmi trapná otázka![]()
![]()
asi mě budete mít za blbečka ale prosím co to je ONJ ? to je nějaky pražský uzel??
neotryx napsal:velmi trapná otázka![]()
![]()
asi mě budete mít za blbečka ale prosím co to je ONJ ? to je nějaky pražský uzel??